ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Ρόδο: Ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες η οικιακή βοηθός

Θρίλερ στη Ρόδο: Ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες η οικιακή βοηθός
dimokratiki.gr

Διαστάσεις θρίλερ προσλαμβάνει η υπόθεση με την 45χρονη οικιακή βοηθό που έπνιξε την 75χρονη ηλικιωμένη στη Ρόδο

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την 45χρονη οικιακή βοηθό που έπνιξε την 75χρονη ηλικιωμένη την οποία φρόντιζε, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο πλαίσιο της προανάκρισης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, υποστήριξε ότι σκότωσε άλλα τρία άτομα και ότι αποπειράθηκε να πνίξει και το παιδί της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η οικιακή βοηθός ομολόγησε τις δολοφονίες ακόμα τριών ηλικιωμένων.

Με βάση τα όσα είπε στους αστυνομικούς, η πρώτη περίπτωση αφορά ηλικιωμένο που η 45χρονη φέρεται να σκότωσε με μαξιλάρι με τον ιατροδικαστή να επιβεβαιώνει το θάνατο του θύματος από ασφυξία.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά ηλικιωμένο άτομο στο οποίο φέρεται να της έδωσε ζάχαρη ενώ ήξερε ότι ήταν διαβητικό και στην τρίτη περίπτωση ανέφερε ότι σκότωσε ηλικιωμένο άτομο με χτυπήματα.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι οι ημερομηνίες που ανέφερε η δράστιδα συμπίπτουν με τις ημερομηνίες θανάτων των ηλικιωμένων ατόμων.

Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς το γεγονός ότι η 45χρονη φερεται να ανέφερε επίσης ότι σε μικρότερή ηλικία αποπειράθηκε να σκοτώσει τον γιο της!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 45χρονη πάσχει από σοβαρό ψυχικό νόσημα και για το λόγο αυτό ελέγχεται για την ορθότητα των λεγομένων της.

Αναφορικά με την δολοφονία της 75χρονης σήμερα το πρωί, υπενθυμίζεται ότι η 45χρονη δράστιδα τηλεφώνησε η ίδια στην άμεσο δράση το πρωί της Δευτέρας και ζήτησε από τον αστυνομικό του τηλεφωνικού κέντρου να μεταβεί στο σπίτι, στις Καλυθιές ανακοινώνοντας στον ίδιο ότι έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα που πρόσεχε.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση, καθώς ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρυσαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη δράστιδα, είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις