ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Ρόδο: «Την σκότωσα γιατί δεν με άφηνε να κοιμηθώ»

Δολοφονία στη Ρόδο: «Την σκότωσα γιατί δεν με άφηνε να κοιμηθώ»
Σοκ από τη δολοφονία της ηλικιωμένης στη Ρόδο
rodiaki.gr

Aδιανότητος ισχυρισμός από την οικιακή βοηθό που έπνιξε και σκότωσε την ηλικιωμένη στη Ρόδο 

Νέο σοκ σήμερα στο νησί της Ρόδου, καθώς επιβεβαιώθηκε από τις αστυνομικές αρχές έγκλημα σε βάρος ηλιωμένης γυναίκας στην Καλυθιές, την οποία πρόσεχε ως βοηθός της μια γυναίκα ηλικίας 45 ετών.

Όπως αναφέρει η ΡΟΔΙΑΚΗ από τα πρώτα στοιχεια που έγιναν γνωστά, η γυναικα που δολοφονήθηκε είναι ηλικίας 75 ετών και διέμενε στις Καλυθιές. Ήταν ανήμπορη και άρρωστη και αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η 45χρονη δράστιδα τηλεφώνησε η ίδια στην άμεσο δράση στις 8:10 το πρωί και ζήτησε από τον αστυνομικό του τηλεφωνικόυ κέντρου να μεταβεί στο σπίτι, στις Καλυθιές ανακοινώντάς στον ίδιο ότι έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα που πρόσεχε.

Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρυσαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, η 45χρονη δράστιδα, είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Οικιακή βοηθός έπνιξε κατάκοιτη ηλικιωμένη

Ρόδος: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Μια νεκρή και μια σοβαρά τραυματίας

Ρόδος - Τούρκος δεκανέας: Δεν του έφτανε ο μισθός για τους μετανάστες