ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Στο στόχαστρο έξι ακόμη άτομα - Η 12χρονη «καίει» τον Μίχο για τους βιασμούς της

Σεπόλια: Στο στόχαστρο έξι ακόμη άτομα - Η 12χρονη «καίει» τον Μίχο για τους βιασμούς της
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Τις επόμενες ώρες ή ημέρες αναμένεται να κληθούν από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια τα 6 νέα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί.

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο 6 ακόμα άτομα.

Μετά την τελευταία συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης άνοιξε ένας νέος κύκλος συλλήψεων ατόμων που φέρονται να τη βίασαν έναντι αμοιβής. Μεταξύ αυτών επιχειρηματίες, παντρεμένοι με παιδιά και ένας δερματολόγος.

Τις επόμενες ώρες ή ημέρες αναμένεται να κληθούν από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση τα 6 νέα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί προκειμένου να καταθέσουν.

Όπως ανέφερε και ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Απόστολος Λύτρας, «το θέμα είναι ότι "έχει ξεκλειδώσει" η 12χρονη και αναγνωρίζει πολλά άτομα, που έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα εις βάρος της. Περιμένουμε πλέον να δούμε τώρα τα αντανακλαστικά των εισαγγελικών αρχών για να γίνουν οι συλλήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Μάλιστα, τόνισε: «Είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια, δυστυχώς, σε τέτοιες ηλικίες που έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων ανθρώπων».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η 12χρονη στην κατάθεσή της είπε ότι ο Ηλίας Μίχος την έστελνε από σπίτι σε σπίτι για να γνωρίσει τα άτομα με τα οποία αργότερα θα της έκλεινε ραντεβού.

«Με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του», φέρεται να είπε η 12χρονη στους αστυνομικούς για τον δερματολόγο. Για έναν άλλο, ο οποίος ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη, η ανήλικη είπε: «Μου λέει ο Μίχος "με αυτόν θα πας". Τον πλησίασα στην πλατεία.»

Παράλληλα, το κορίτσι ανέφερε ότι ο Μίχος ξέρει την αλήθεια και για τη μητέρα της. Το επόμενο διάστημα, η μητέρα της 12χρονης αναμένεται να καταθέσει νέα αίτηση αποφυλάκισης.

Επιμένει στην αθωότητά του ο Ηλίας Μίχος

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Μίχος δεν αποδέχεται την εμπλοκή του ως βασικός κατηγορούμενος στη μαστροπεία. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Μαρία Κουρτέση, δηλώνει αθώος, ενώ τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τον ενοχοποιεί για μαστροπεία.

«Αυτή η υπόθεση είναι θλιβερή, είναι πρωτοφανής για την ελληνική κοινωνία. Δεν έχει ξαναέρθει τέτοια υπόθεση στην ελληνική Δικαιοσύνη. Η ανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για την εμπλοκή του 54χρονου για τη περίπτωση μαστροπείας», δήλωσε.

«Δεν τίθεται ζήτημα εάν αμφισβητείται ευθέως αυτό που κατέθεσε το παιδί, αλλά το πως διασταυρώνεται αποδεικτικά αυτό το οποίο λέει» είπε η δικηγόρος.

Σχετικές ειδήσεις