ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Ιωνία: Το είχαν ξανακάνει - Το παραλίγο μακελειό «οδηγός» για τη σύλληψη των δραστών

Νέα Ιωνία: Το είχαν ξανακάνει - Το παραλίγο μακελειό «οδηγός» για τη σύλληψη των δραστών
Eurokinissi

Ένα σοβαρότατο περιστατικό, που παραλίγο να εξελιχτεί σε μακελειό, και εκτυλίχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την υπόθεση του μακελειού στην Νέα Ιωνία, που κόστισε την ζωή σε έναν 37χρονο υδραυλικό από την Αλβανία.

Οι αναλυτές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πιστεύουν ότι η αποκωδικοποίηση της συγκεκριμένης περίπτωσης κατά την οποία δύο ομάδες ένοπλων βρέθηκαν απέναντι έτοιμοι να τραβήξουν τις σκανδάλες, θα τους βοηθήσει να καταλάβουν το τι ώθησε τις δύο παρέες που συναντήθηκαν στο καφενείο της Νέας Ιωνίας να ξεκινήσουν την ανταλλαγή πυροβολισμών, και πιθανότατα να φωτίσουν και την ταυτότητα όλων των δραστών.

Κεντρικό πρόσωπο και στις δύο περιπτώσεις ένας Αλβανός με βαρύτατο ποινικό παρελθόν, συνιδιοκτήτης γνωστού κλαμπ στην οδό Λιοσίων, και χρήστης των δύο αυτοκινήτων που άφησαν πίσω τους οι δράστες της συμπλοκής στην Νέα Ιωνία.

Τις ημέρες των περασμένων Χριστουγέννων έξω από το κλαμπ του συγκεκριμένου υπόπτου, συναντήθηκαν δύο ομάδες Αλβανών. Η μία ήταν συνεργάτες του, πολλοί από τους οποίους έχουν και αυτοί σε βάρος τους ποινικές διώξεις για πολλά αδικήματα, και η άλλη συμπατριώτες τους που προφανώς είχαν σημαντικές διαφορές με αυτούς.

Οι πληροφορίες που είχαν από εκείνη την περίοδο τα στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας ανέφεραν πως η ένταση κλιμακώθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο, τα μέλη και των δύο ομάδων τράβηξαν πιστόλια και το μακελειό αποφεύχθηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο, χάρη σε κάποιους ελάχιστους ψύχραιμους αλλά και στο γεγονός πως κυκλοφορούσαν πολλοί άσχετοι πολίτες, και πελάτες του κλαμπ αλλά και διερχόμενοι από την οδό Λιοσίων.

Η πληροφορία αυτή υπήρχε μέσα στον φάκελο του συγκεκριμένου Αλβανού, ο οποίος ζητήθηκε από τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών όταν μετά την δολοφονία στη Νέα Ιωνία, η ταυτότητα του προέκυψε από τα δύο ενοικιασμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και τα οποία εγκατέλειψαν.

Έτσι τώρα έχει ξεκινήσει ένας νέος γύρος συλλογής πληροφοριών για εκείνη τη νύχτα του περασμένου Δεκέμβρη, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα μέλη της αντίπαλης ομάδας, του συνιδιοκτήτη του κλαμπ. Και αυτό για να ελεγχθεί εάν αντιπρόσωποι των ίδιων ομάδων συναντήθηκαν στο καφέ της Νέας Ιωνίας για να επιλύσουν τις διαφορές τους, με το τραγικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Ιωνία: Η σχέση της συμμορίας με επίορκους αστυνομικούς και οι διασυνδέσεις με βαρυποινίτες

Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί - Δείτε το διαφημιστικό σποτ στο οποίο συμμετείχαν

Νέα Ιωνία: Η «ομάδα L» στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ - Τα βίντεο κλιπ και η εγκληματική δράση