ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΙΣΩΣ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΥΜΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Η ώρα του ανακριτή για τους μαστροπούς της 14χρονης - Ανθρωποκυνηγητό για τον βασικό δράστη

Η ώρα του ανακριτή για τους μαστροπούς της 14χρονης - Ανθρωποκυνηγητό για τον βασικό δράστη

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι κατηγορούμενοι για τη φρικώδη υπόθεση της μαστροπείας της 14χρονης, από ίδρυμα της Νέας Σμύρνης, ενώ ο βασικός κατηγορούμενος αναζητείται.

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσουν σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της ανήλικη κοπέλας, φιλοξενούμενης σε δομή στη Νέα Σμύρνη, την ώρα που η ασφάλεια αναζητά τον βασικό δράστη της υπόθεσης.

Τον άνδρα, δηλαδή, που παραμένει άφαντος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, εμφανίζεται με δυο πρόσωπα. Στην κατάθεσή της η ανήλικη τον αποκαλεί «Δημήτρη» ενώ οι συγκατηγορούμενοί του φέρεται να έχουν υποστηρίξει στις αρχές ότι πρόκειται για τον «Ρουσλάν». Αυτός ο άνδρας ασέλγησε στη μικρούλα το βράδυ του Σαββατου και στη συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν.

Ωστόσο, οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους πολύτιμες πληροφορίες για εκείνον και ο εντοπισμός του θεωρείται ζήτημα χρόνου. Ένα απο τα πρόσωπα που έχει προσφέρει στην αστυνομία βασικά στοιχεία για τον δράστη είναι ο συγκατηγορούμενός του "Ε.Σ" , ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου. Αυτός ήταν που έδωσε στην ασφάλεια τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου αλλα και βίντεο που δείχνουν τον άνδρα να ασελγεί στο παιδι.

Ο πρωην τρόφιμος της Κιβωτού, έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του υποστηρίζοντας ότι ήταν στο ξενοδοχείο, γνώριζε για την πράξη, ωστόσο εκείνος μαγνητοσκοπούσε και δεν συμμετείχε. Για τη μαγνητοσκόπηση, το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, δεν γνώριζε τίποτα. Οταν ενημερώθηκε απο τους αστυνομικούς υπέστη σοκ. Η ανήλικη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Και οι 3 κατηγορούμενοι θα δώσουν εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για τον εφιάλτη που βίωνε το κορίτσι με την έρευνα πλεόν να στρέφεται στο ενδεχόμενο η 14χρονη να μην είναι το μόνο θύμα. Η μητέρα της ενημερώθηκε για την υπόθεση απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αμέσως απευθύνθηκε σε δικηγόρο για να λάβει περισσότερες πληροφορίες και να προστατέψει το παιδί της.

Σύμφωνα με πηγές, το κορτσάκι προέρχεται απο ένα κακοποιητικό περιβάλλον. Τόσο εκείνη όσο και τα αδέρφια της αλλα και η μητέρα τους φέρεται να ήταν θύματα ενδοικογενειακής βίας. «Η πολιτεία δεν κατάφερε να προστατέψει το παιδί μου» λεει η μητέρα μέσω του συνηγόρου της, Οθωνα Παπαδόπουλου και ζητά την τιμωρία όσων ασελγησαν στο σωμα και την ψυχή του παιδιού της.

«Ντρέπομαι για τα παιδιά μου, δεν ευθύνομαι εγώ», λέει η μητέρα της 14χρονης

Η μητέρα της 14χρονης, μιλώντας στο STAR, είπε ότι άφησε τα παιδιά της στο ίδρυμα για να είναι ασφαλή. «Εγώ πήγα στον εισαγγελέα και ζήτησα να βάλει τα παιδιά μου σε ιδρύματα γιατί δεν μπορούσα να τα μεγαλώσω», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Ωστόσο, όπως είπε, ένιωθε ότι στο συγκεκριμένο ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη τα παιδιά της κινδύνευαν, αφού μπαινόβγαιναν σε αυτό όποτε ήθελαν. «Μιλούσα μαζί της, αλλά όχι συχνά. Ένιωθα ότι δεν ήταν ασφαλής. Μπαινόβγαιναν και οι δύο όποτε ήθελαν. Είχαν φύγει πολλές φορές. Δεν με ενημέρωνε ποτέ το ίδρυμα. Μου έκρυβαν πολλά πράγματα. Τους ρώταγα πού ήταν τα παιδιά και μου έλεγαν θα γυρίσουν, τους ρωτούσα πόσο καιρό έλειπαν και δεν μου απαντούσαν. Θέλω να πάνε σε άλλο ίδρυμα, μέχρι να μπορέσω να ορθοποδήσω και να τα πάρω υπό την εποπτεία μου», είπε.

Μάλιστα, η μητέρα υποστηρίζει ότι για αυτό που συνέβη στην κόρη της ευθύνονται οι «κακές παρέες», ενώ τονίζει ότι εκείνη δεν έχει ευθύνη. «Ντρέπομαι για τα παιδιά μου. Δεν ευθύνομαι εγώ, έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω», είπε, όμως παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά τους για να τα στηρίξει.

Σχετικές ειδήσεις