ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΡΟΥΣΛΑΝ» - ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα στοιχεία για την μαστροπεία της 14χρονης - «Είχαν εκμεταλλευθεί κι άλλα απροστάτευτα κορίτσια»

Νέα στοιχεία για την μαστροπεία της 14χρονης - «Είχαν εκμεταλλευθεί κι άλλα απροστάτευτα κορίτσια»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της ανήλικης που φιλοξενούνταν σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη.

Η ασφάλεια έχει στα χέρια της πολύτιμα στοιχεία που όπως φαίνεται οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι μαστροποί δεν ήταν καινούργιοι στην πιάτσα αλλά ήξεραν πως να κινούνται και πιθανότητα η ανήλικη να μην ήταν το πρώτο τους θύμα.

Το κορίτσι στην κατάθεση που έχει δώσει στην παιδοψυχολόγο αποκάλυψε ότι το βράδυ του Σαββάτου ήταν το «πρώτο ραντεβού» το οποίο έγινε σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου ωστόσο εμφανίζεται πεπεισμένη ότι οι δυο άνδρες που προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους την Παρασκευή, ο Τ. και ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού», έχουν εκμεταλλευθεί κι άλλα απροστάτευτα κορίτσια.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει και συνομιλία των δύο να αναφέρονται και σε άλλα θύματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Αυτό που θα δώσει την τελική απάντηση είναι η έρευνα που γίνεται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στα κινητά των δραστών αλλά και στα βίντεο που δείχνουν ασελγείς πράξεις. Η ανήλικη είναι σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση ειδικά όταν ενημερώθηκε ότι την κατέγραφαν με τα κινητά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, όταν η μικρή αντιλήφθηκε ότι θα την κατέγραφαν, αντέδρασε και τους το απαγόρευσε, προφανώς όμως τα αρρωστημένα μυαλά είχαν βάλει σκοπό να εκμεταλλευθούν μέχρι τέλους το παιδί ασελγώντας σε σώμα και ψυχή .

Την ίδια ώρα ο «Ρουσλάν» ή «Δημήτρης» , όπως τον αναφέρει η ανήλικη στην κατάθεσή της παραμένει ασύλληπτος. Η έρευνα που φέρεται να έχει γίνει μέσω της κεραίας κινητής τηλεφωνίας δείχνει το τελευταίο του στίγμα σε περιοχή της Αττικής.

Ο Ρουσλάν μπορεί να εμφανίζεται στην υπόθεση ως «πελάτης» όμως το όνομά του δεν είναι άγνωστο στα στέκια της νύχτας. Είναι ένα ερώτημα πως ένας….πελάτης έχει καταφέρει να διαφύγει τόσες μέρες και κρύβει τόσο καλά τα ίχνη του.

Σημειώνεται ότι η 14χρονη με τα τρία αδέλφια της βρέθηκαν στη δομή ανηλίκων με εισαγγελική εντολή μετά από αίτημα της μητέρας τους που είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση από τον πατέρα. Τόσο η ίδια, όσο και η 16χρονη αδελφή της είχαν εξαφανιστεί δεκάδες φορές από το ίδρυμα, με τη μητέρα τους να έχει διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στους υπεύθυνους της δομής για την έλλειψη επιτήρησης των παιδιών της.

«Με απειλούν», λέει ο κατηγορούμενος που αφέθηκε ελεύθερος

«Με απειλούν», λέει λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, ο 25χρονος, ένας εκ των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση. «Υπάρχουν πάρα πολλές απειλές. Έχουν βγει κάποια πράγματα που όντως δεν ίσχυαν για μένα».

Ο 25χρονος επιμένει πως η μόνη σχέση που είχε με την 14χρονη ήταν ότι τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στην Ελευσίνα, αγνοώντας την πραγματικής της ηλικία. Ότι δεν γνώριζε τον 25χρονο κατέθεσε και η 14χρονη στις Αρχές.

Σχετικές ειδήσεις