ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη: Με ψυχολογικά προβλήματα ο 17χρονος που επιτέθηκε στη μητέρα του - Σε κίνδυνο η ζωή του

Νέα Σμύρνη: Με ψυχολογικά προβλήματα ο 17χρονος που επιτέθηκε στη μητέρα του - Σε κίνδυνο η ζωή του
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Σε κακή κατάσταση ο 17χρονος που ξυλοκόπησε τη μητέρα του στη Νέα Σμύρνη - Φοβούνται για τη ζωή του οι γιατροί - Νοσηλεύεται και η χτυπημένη μητέρα του

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Αναστατωμένη για ακόμα μια φορά η γειτονιά της Νέας Σμύρνης με το νέο συμβάν που έχει προκαλέσει σοκ. Ένας 17χρονος επιτέθηκε βάναυσα στη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός την ξυλοκόπησε.

Άμεσα οι γείτονες κάλεσαν τις αρχές. Ο νεαρός συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέα Σμύρνης. Η 45χρονη μητέρα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος που μαχαίρωσε τη μητέρα του είναι σε πολύ κακή κατάσταση με τη ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο και τους γιατρούς να εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να μην τα καταφέρει.

Ο 17χρονος βγήκε στον δρόμο γεμάτος αίματα: «Σκότωσα τους δαίμονες, σκότωσα τη μάνα μου»

Περαστικοί ήταν μάρτυρες όταν ο νεαρός βγήκε στον δρόμο γεμάτος αίματα. Όπως δηλώνουν στην κάμερα του Newsbomb.gr στις 09:30 με 09:45 το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου, ο μαθητής του ΕΠΑΛ βγήκε έξω από την πολυκατοικία που διέμενε και επιτέθηκε στη μητέρα του και φώναζε «σκότωσα τους δαίμονες»

«Στην αρχή δεν καταλάβαμε ποιο παιδί είναι, το αγόρι το βλέπαμε κάθε μέρα με φούξια κουκούλα στο κεφάλι με τη μητέρα του και δεν καταλάβαμε. Μια κυρία βγήκε στο μπαλκόνι και είπε ότι είναι το παιδί από τον τρίτο όροφο και φώναζε "σκότωσα τους δαίμονες, σκότωσα τη μάνα μου". Γεμάτος αίματα φορούσε πάνα που φοράνε τα βρέφη. Γεμάτη αίματα ήταν η μάνα. Κάποια στιγμή την έσκισε (την πάνα) την πέταξε, μετά ήρθε η αστυνομία, τον κυνήγησε στον δρόμο όχι σε μεγάλη απόσταση και τον έπιασε», είπε χαρακτηριστικά το ζευγάρι που βρέθηκε στο σημείο, δηλώνοντας ότι η αστυνομία έφθασε άμεσα και πώς το αγόρι είχε μαχαιρώσει τη μητέρα του στο σπίτι και όχι έξω στον δρόμο.

«Ήταν γυμνός από τη μέση και κάτω» - Η συμπεριφορά της μητέρας και οι αντιδράσεις του 17χρονου γιου

Εργαζόμενος της γειτονιάς αναφέρει πώς ούτε το παιδί ούτε η μητέρα βρίσκονταν σε καλή κατάσταση και πώς ο 17χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα και η μητέρα το κυνηγούσε λόγω συμπεριφοράς. «Του μίλαγε άσχημα, του φώναζε και το παιδί δεν ήταν καλά», λέει χαρακτηριστικά ο μάρτυρας. Ο ίδιος μάλιστα είχε καλέσει και το Χαμόγελο του παιδιού πριν περίπου έναν χρόνο και τους είχε ενημερώσει ότι υπάρχει ένα παιδί που δεν είναι καλά και πώς έπρεπε να έρθουν να το δουν.

Σύμφωνα με τα όσα είδε ο εργαζόμενος το παιδί φώναζε «σκότωσα τους δαίμονες», ήταν γυμνό από τη μέση και κάτω, φορούσε ένα φανελάκι και ήταν γεμάτο αίματα. Το παιδί παραλήφθηκε απευθείας από την αστυνομία ενώ η μητέρα άργησε να φύγει από την πολυκατοικία, όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Ήταν πολύ χτυπημένη στο πρόσωπο, στο κεφάλι. Ήταν γεμάτη αίματα. Ήταν και αυτή γυμνή από τη μέση και κάτω», δήλωσε ο μάρτυρας λέγοντας πως δεν γνωρίζει πώς τη χτύπησε ο γιος της καθώς ο ξυλοδαρμός έγινε μέσα στο διαμέρισμα.

«Έβγαλε τις πάνες ματωμένες»

Μια ακόμα γυναίκα μάρτυρας αναφέρει ότι ο 17χρονος φώναζε «τη σκότωσα, τη σκότωσα τη μάνα μου».

«Έβγαλε τα πάμπερς, ματωμένα. Έκανε το ασθενοφόρο να έρθει πόσες ώρες. Ήρθανε περιπολικά πρώτα. Τη σκότωσα, τη σκότωσα, είναι σκοτωμένη, έλεγε το παιδί. Το παιδί έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα», περιέγραψε η γυναίκα στην κάμερα του Newsbomb.gr.