ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ιωάννινα: Χειροπέδες στον έκτο δράστη για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή

Ιωάννινα: Χειροπέδες στον έκτο δράστη για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή
Intime News

Στη σύλληψη και του τελευταίου εμπλεκομένου για το περιστατικό οπαδικής βίας στα Ιωάννινα προχώρησε η αστυνομία. 

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές στον τελευταίο δράστη που εμπλέκεται στο αιματηρό επεισόδιο που είχε σημειωθεί πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 7 Απριλίου στην περιοχή των Σεισμόπληκτων στα Ιωάννινα.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και του τελευταίου οπαδού, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων.

Σημειώνεται πως με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν χθες οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, ενώ το «μέλλον» του έκτου θα καθορίσουν οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Στη σύλληψη και του τελευταίου ημεδαπού, που κατηγορείται για συμμετοχή στη συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα, η οποία έλαβε χώρα την 07-04-2023 στα Ιωάννινα, προχώρησαν χθες (12-04-2023) το βράδυ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων (σχετικά τα από 08-04-2023 και 12-04-2023 Δελτία Τύπου).

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Ιωαννίνων για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα αρμοδίως».

Σχετικές ειδήσεις

Εξαφανίστηκε ο 10χρονος Γιέχα Αλαγουάντ από τα Ιωάννινα

Ιωάννινα: Στον δρόμο για τις φυλακές οι 5 για την αιματηρή συμπλοκή οπαδών

Ιωάννινα: Στη φυλακή πέντε συλληφθέντες για το οπαδικό επεισόδιο