ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συμπλοκή στον Περισσό: Αυτό είναι το μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκαν οι δύο ανήλικοι

Συμπλοκή στον Περισσό: Αυτό είναι το μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκαν οι δύο ανήλικοι

Περισσός: Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις γαι την αιματηρή συμπλοκή

Σε τέσσερις συλλήψεις έχουν προχωρήσει οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (22/2) έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό.

Πρόκειται για 3 ανηλίκους, 14, 14 και 15 ετών καθώς επίσης και για έναν 19χρονο. Και οι τέσσερις κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, με τον 19χρονο να κατηγορείται επιπλέον και για τον νόμο περί όπλων καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Δείτε παρακάτω το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του 19χρονου, το οποίο φέρεται να χρησιμοποίησε για να τραυματίσει τα θύματα της επίθεσης.

Πώς σημειώθηκε το άγριο επεισόδιο

Σύμφωνα με την αστυνομία ομάδα περίπου δέκα ατόμων, συναντήθηκαν, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού σε πάρκο πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ «Περισσός», καταλήγοντας σε συμπλοκή μεταξύ τους το βράδυ του Σαββάτου

Αποτέλεσμα αυτής, ήταν ο τραυματισμός δύο 16χρονων με αιχμηρό αντικείμενο, στο δεξί μηρό και δεξί αστράγαλο στον έναν και στο δεξί μηρό στον έτερο.

Έπειτα από έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπιστήκαν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι.

Μόλις ολοκληρώθηκε η επίθεση, ο 19χρονος απέρριψε το μαχαίρι σε κοντινό σημείο, το οποίο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τους επιληφθέντες αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκομένων στο περιστατικό είναι σε εξέλιξη, ενώ οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε συστηματικά ληστείες στα νότια προάστια – 2 συλλήψεις

Ληστεία στο Παγκράτι: Ο δράστης απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο μίνι μάρκετ

Περισσός: Τέσσερις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή με τους δύο 16χρονους τραυματίες