ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διέρρηξε αυτοκίνητο για να... ξεκουραστεί - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr

Διέρρηξε αυτοκίνητο για να... ξεκουραστεί - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr
Newsbomb.gr

Ο δράστης συνελήφθη επ΄αυτοφώρω την ώρα που έκλεβε ραδιοκασετόφωνο από αυτοκίνητο.

Έναν απίστευτο ισχυρισμό σκαρφίστηκε 41χρονος διαρρήκτης για να αποφύγει τη σύλληψη όμως... δεν έπεισε. Ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης περιπολιων Αθηνών, να παραβιάζει κλειδαριά αυτοκινήτου στην οδό Στουρναρη, να εισέρχεται στο εσωτερικό του οχήματος και να αρπάζει το ραδιοκασετόφωνο.

Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν για να του περάσουν χειροπέδες εκείνος ισχυρίστηκε πως άνοιξε το αμάξι, όχι για να κλέψει, αλλά επειδή ένιωθε λίγο κουρασμένος και ήθελε να .... ξεκουραστεί!

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον δράστη στην Ασφάλεια Εξαρχείων και όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα έχει συλληφθεί τουλάχιστον 5 φορές για κλοπές μηχανών. Μάλιστα, στις 19 Οκτωβρίου οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής αφέθηκε ελεύθερος και λίγες ώρες μετά προσπάθησε να κλέψει εκ νέου μια μοτοσυκλέτα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsbomb.gr βλέπετε πώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και με ιδιαίτερη άνεση, αδιαφορώντας για τις κάμερες ασφαλείας, καταφέρνει να κλέψει μηχανάκι από την οδό Ζαλόγγου.

Ο 41χρονος έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν. Έδινε το «παρών» 3 φορές το μήνα στο τμήμα της Ηλιούπολης. Ωστόσο, σύμφωνα με την έρευνα της ασφάλειας Εξαρχείων από τις 10/10/2022 μέχρι τις 10/3/23 δεν εμφανίστηκε με το πρόσχημα ότι δήθεν βρισκόταν σε κέντρο Θεραπείας Τοξικοεξαρτημένων.