ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ελευσίνα: Συγγνώμη ζητά ο μποξέρ από τον 36χρονο που ξυλοκόπησε - Τι υποστηρίζει

Ελευσίνα: Συγγνώμη ζητά ο μποξέρ από τον 36χρονο που ξυλοκόπησε - Τι υποστηρίζει
Glomex

Ο αθλητής πυγμαχίας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον 36χρονο, τονίζει ότι έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της δικαιοσύνης.

Για το περιστατικό του ξυλοδαρμού ενός 36χρονου στην Ελευσίνα πήρε θέση η πλευρά του μποξέρ που φέρεται να αναζητούταν από την Αστυνομία.

Μέσω της δικηγόρου του, ο αθλητής πυγμαχίας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον 36χρονο, τονίζει ότι έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα ζητά συγγνώμη από το θύμα και την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργεί το Α.Τ Ελευσίνας για το περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή ο μποξέρ φέρεται να προσήλθε αυτοβούλως ενώπιον της αστυνομικής αρχής, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της δικαιοσύνης.

Ο ίδιος, μέσω της δικηγόρου του, διευκρινίζει πως όλες αυτές τις ημέρες κανένας δεν τον αναζήτησε και μέχρι στιγμής δεν του έχει αποδοθεί επίσημα καμία ιδιότητα υπόπτου ή κατηγορουμένου.

Επίσης, πήρε την πρωτοβουλία να εμφανιστεί αυτοβούλως ενώπιον των αστυνομικών αρχών, προκειμένου «να σταματήσει η παραφιλολογία περί δήθεν εγκατάλειψης του θύματος από τον εντολέα μας μετά το περιστατικό και της δήθεν διάθεσης του τελευταίου να διαφύγει για να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το έργο των διωκτικών αρχών».

Επισημαίνεται, δε, ότι δεν υπήρξε περιστατικό ξυλοδαρμού, καθώς ο πυγμάχος κατάφερε μόνο ένα χτύπημα στον 36χρονο. «Υπάρχουν αντικειμενικά ευρήματα που αποκαλύπτουν τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν».

Ωστόσο, «εκφράζει με απόλυτο τρόπο την λύπη του για την τροπή που πήρε η λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τον παθόντα, και ζητάει συγνώμη από εκείνον και την οικογένεια του για το ένα και μοναδικό χτύπημα που του κατάφερε, χωρίς φυσικά να έχει την πρόθεση να τον βλάψει με τρόπο επικίνδυνο για την ζωή του και την σωματική του ακεραιότητα».

Τέλος, ζήτησε να τον κρατούν ενήμερο για την πορεία της υγείας του παθόντος και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί.

Μάχη για τη ζωή του δίνει 36χρονος

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 36χρονος άνδρας από την Ελευσίνα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς του, η επίθεση έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην Ελευσίνα και προήλθε από μία ασήμαντη αφορμή.

«Είναι σοκαριστικό καθώς το συμβάν έγινε από μία πραγματικά ασήμαντη αφορμή. Αυτός ή αυτοί, γιατί από πληροφορίες πρέπει να ήταν δύο άτομα, πήγαιναν ανάποδα σε μονόδρομο. Όπως ήταν εύλογο το θύμα διαμαρτυρήθηκε, τους είπε να κάνουν πίσω, προφανώς διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα να τον πλακώσουν κυριολεκτικά στο ξύλο. Σύμφωνα με τους γιατρούς εκτός από τα χέρια τους, έχουν χρησιμοποιήσει και κάποιο αντικείμενο ξύλινο ή μεταλλικό, γιατί πραγματικά του έχουν συνθλίψει το κεφάλι», επεσήμανε ο δικηγόρος του.

Παράλληλα, τονίζει ότι εγκατέλειψαν τον 36χρονο αβοήθητο μετά τον ξυλοδαρμό του.

Ο άτυχος άνδρας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, στο νοσοκομείο Αττικόν. Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, «είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Υπάρχουν εκτεταμένα αιματώματα στον εγκέφαλο. Δεν ξέρουμε ακόμη ποια θα είναι η κατάληξη».