ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο - ντοκουμέντο: Ο ληστής που οδήγησε στον θάνατο τον οδηγό ταξί

Βίντεο - ντοκουμέντο: Ο ληστής που οδήγησε στον θάνατο τον οδηγό ταξί
Newsbomb.gr

Στον ανακριτή σήμερα ο ληστής που απείλησε με όπλο τον ταξιτζή, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος από το σοκ να χάσει τη ζωή του. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr φαίνεται ο δράστης αφού πήρε τα χρήματα από τον οδηγό

Ο ληστής με το όπλο που είχε γίνει ο φόβος στις πιάτσες των ταξί απειλούσε τους οδηγούς και τους άρπαζε τα χρήματα για να πηγαίνει μετά σε σπίτι - καβάτζα στην Αγία Βαρβάρα και να παίρνει τη δόση του. Μια ζωή χάθηκε και άλλη μία απειλήθηκε γιατί ο τοξικοεξαρτημένος ανυπομονούσε να αγοράσει ναρκωτικές ουσίες.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησαν σήμερα το πρωί στη σύλληψή του. Βασικό στοιχείο στα χέρια τους το βίντεο - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr.

Το βίντεο δείχνει τον δράστη να μετράει τα χρήματα που μόλις έχει αρπάξει από τον άτυχο οδηγό ταξί στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο Χαϊδάρι.

Ο 50χρονος άνδρας ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας δεν άντεξε το σοκ και βλέποντας τον δράστη να τον απειλεί με το όπλο «έσβησε» μέσα στο ταξί αμέσως μετά τη ληστεία.

Λίγα 24ωρα μετά το «χτύπημα» στο Χαϊδάρι , ο ένοπλος κακοποιός επιτέθηκε σε έναν ακόμα οδηγό ταξί , αυτήν τη φορά στην Αγία Βαρβάρα. Ο δράστης σταμάτησε το ταξί στην οδό Αχαρνών , προσποιήθηκε τον πελάτη , επιβιβάστηκε στο όχημα και είπε στον οδηγό να τον πάει στην Αγία Βαρβάρα. Μόλις έφτασε στο σημείο, έβγαλε το όπλο, το κόλλησε στον κρόταφο του οδηγού και του άρπαξε όσα χρήματα είχε πάνω του.

Ο 29χρονος όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ομολόγησε τις πράξεις του ωστόσο αρνήθηκε ότι απείλησε με όπλο τον άτυχο οδηγό ταξί. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίστηκε πως: «Δεν απείλησα με το όπλο το οδηγό ταξί που πέθανε, του είπα μόνο "δώσε μου τα λεφτά σου". Πήρα τα χρήματα, άρπαξα τα κλειδιά από τη μίζα για να μην με κυνηγήσει τα πέταξα μακριά και έφυγα. Δεν ήξερα ότι πέθανε».

Ο κατηγορούμενος στις 12:00 το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον ανακριτή .