ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αλέξης Κούγιας: «Δεν υπήρχε καμία μηχανή» - Οι πρώτες δηλώσεις έπειτα από την απόφαση για τη Βατίδου

Αλέξης Κούγιας: «Δεν υπήρχε καμία μηχανή» - Οι πρώτες δηλώσεις έπειτα από την απόφαση για τη Βατίδου
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

«Έκανε εγκλήματα εις βάρος της Εύης», είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον οδηγό της μηχανής που καταγγέλθηκε ότι εμβόλισε η Εύη Βατίδου.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το επεισόδιο με την Εύη Βατίδου στην Γλυφάδα, η οποία αφέθηκε ελεύθερη έπειτα από την απολογία της στον ανακριτή το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σχετικά με τη μηχανή που καταγγέλθηκε ότι εμβόλισε η 46χρονη ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπήρχε καμία μοτοσικλέτα», μιλώντας στον Alpha.

«Στο σημείο που ήταν το αυτοκίνητο της Εύης, λίγη ώρα μετά το συμβάν. δεν υπήρχε καμία μοτοσικλέτα. Το όχημα είχε εκτραπεί σε έναν κακοτράχαλο δρόμο και υπέστη ζημιές, από χτύπημα σε βράχο χωρίς να έχει επαφή με κανένα όχημα», ανέφερε αρχικά ο κ. Κούγιας.

«Πρόκειται περί αλήτου και θα στραφούμε πολύ σοβαρά εναντίον του για αυτά που έκανε στην Εύη», είπε για τον οδηγό ο κ. Κούγιας. «Έκανε εγκλήματα εις βάρος της Εύης και αυτό που προσπάθησαν να σκηνοθετήσουν μια τέτοια πράξη κακουργηματική, είναι ακόμα μεγαλύτερο παράπτωμα», πρόσθεσε.

Ο ποινικολόγος χαρακτήρισε υπερβολική την ποινική δίωξη που ασκήθηκε ενώ για το συμβάν ξέσπασε και είπε: «Ο καθρέφτης από το αυτοκίνητο ήταν ξεκολλημένος. Ποιος είναι αυτός ο τύπος; Ποιος είναι αυτός ο ψευτόμαγκας που είπε ότι η Εύη παραβίασε ένα φανάρι. Ποτέ δεν έχει παραβιάσει φανάρι, είναι μια τόσο συνεπής οδηγός. Ακόμα κι αν το παραβίασε, ποιος είσαι εσύ ρε ψευτόμαγκα που βρίσκεις μια γυναίκα μέσα στη νύχτα που τη σκυλοβρίζεις χυδαία και μετά της ξηλώνεις και τον καθρέφτη».