ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΒΙΛΑ «ΦΡΟΥΡΙΟ» ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΘΗΡΙΩΔΕΣ ΤΖΙΠ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλύβια: Η χλιδάτη ζωή και η κινηματογραφική σύλληψη του Ουκρανού

Καλύβια: Η χλιδάτη ζωή και η κινηματογραφική σύλληψη του Ουκρανού

Ο 58χρονος κατηγορείται ότι ως μέτοχος και διευθυντής εταιρίας προϊόντων τεχνολογίας υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό το οποίο αντιστοιχεί σε ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ

Σε μια βίλα πραγματικό φρούριο στα Καλύβια έμενε ο 58χρονος Ουκρανός Ρ.Μ., ο οποίος προμήθευε τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του με αμυντικά υλικά και είχε καταφέρει να υπεξαιρέσει ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι αστυνομικοί δε πίστευαν στα μάτια τους όταν έφτασαν έξω από το σπίτι του. Γύρω από την περιχή υπήρχαν υπερυψωμένα τείχη τα οποία δεν επέτρεπαν καμία ορατότητα προς το εσωτερικό του σπιτιού. Πάνω από τα τείχη είχε τοποθετήσει συρματόπλεγμα με λόγχες και περιμετρικά του σπιτιού είχε τοποθετήσει 25 κάμερες ώστε να βλέπει ποιοι προσεγγίζουν το σπίτι του, ενώ είχε και δύο σκυλιά τα οποία φυλούσαν τον χώρο.

Έβγαινε από το σπίτι του αφού πρώτα είχε ελέγξει ότι δεν βρίσκεται κάνεις σε κοντινή απόσταση από το χώρο. Κυκλοφορούσε πάντα με ένα πολυτελές θηριώδες τζιπ το οποίο είχε φιμέ τζάμια.

Είχε καταφέρει να κρύβεται καλά από τις αρχές μέχρι τουλάχιστον το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί του τμήματος αναζητήσεων αξιοποίησαν πληροφορίες που δέχθηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη και τον εντοπισμό του άνδρα για τον οποίο είχε βγει διεθνές ένταλμα σύλληψης από τη χώρα του.

Για μέρες είχαν γίνει η σκιά του χωρίς εκείνος να αντιληφθεί το παραμικρό. Το μεσημέρι της Δευτέρας βγήκε από το σπίτι του με το πανάκριβο αυτοκίνητο του και κινήθηκε στη Λεωφόρο Αναβύσσου. Έκανε μια στάση σε ένα βενζινάδικο και τότε οι αστυνομικοί βρήκαν την ευκαιρία να τον εγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος αρχικά αντιστάθηκε ενώ σε έντονο ύφος φώναζε στους αστυνομικούς μιλώντας στη γλώσσα του.
Οι άνδρες του αναζητήσεων του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην ΓΑΔΑ.

Ο 58χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι ως μέτοχος και διευθυντής εταιρίας προϊόντων τεχνολογίας, υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό το οποίο αντιστοιχεί σε ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια και σε λίγες ώρες από τώρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.