ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ - ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του δράκου – Το ποινικό παρελθόν και η 5η καταγγέλλουσα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του δράκου – Το ποινικό παρελθόν και η 5η καταγγέλλουσα

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά το Newsbomb βλέπουμε τον «Δράκο των Εξαρχείων» να ακολουθεί με γοργό βηματισμό ένα από τα θύματά του.

Κινείται παράλληλα μαζί της, σχεδόν δίπλα της, προσποιείται ότι είναι περαστικός και μόλις η νεαρή κατεβαίνει τον δρόμο και απομακρύνεται από την πολυσύχναστη οδό Μπενάκη, της όρμα, της κλείνει το στόμα, την ρίχνει στο έδαφος και προσπαθεί να τη βιάσει.

Εξετάζεται σύνδεση του «Δράκου των Εξαρχείων» με σεξουαλική επίθεση και στη Γλυφάδα

Συνολικά έχει επιτεθεί σε 5 γυναίκες ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του και σε μια ακόμα σεξουαλική επίθεση η οποία σημειώθηκε τον Οκτώβριο στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορεί του newsbomb, τον συνέλαβαν άνδρες της Υποδ. Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κάνιγγος. Είχαν τη φωτογραφία του στα χέρια τους και την αναζητούσαν σε κάθε στενό της περιοχής.

Η κομβική κατάθεση της 5ης καταγγέλλουσας και η αναγνώριση

Κομβική ήταν η κατάθεση της 5ης καταγγέλλουσας η οποία μένει δίπλα στα Εξάρχεια, στου Γκύζη. Η νεαρή περιέγραψε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που έζησε. Όταν εκείνοι της έδειξαν φωτογραφία του, τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Ανάμεσα στα θύματα του «δράκου» είναι κι ένα κορίτσι μόλις 13 ετών, αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της στην καρδιά των Εξαρχείων, μέρα - μεσημέρι.

Ο 23χρονος «χτυπούσε» ανά 2 μέρες και κινούνταν κυρίως στα Εξάρχεια. Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό ζούσε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Ερεσού και Θεμιστοκλέους.

Είχε συλληφθεί ξανά πριν τέσσερις μέρες

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 23χρονος είχε συλληφθεί ξανά πριν 4 μέρες από την ασφάλεια Ακρόπολης για το ίδιο αδίκημα.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Η αποφυλάκιση από τα Γρεβενά πριν 3 μήνες

Ο 23χρονος Mohamed A. όπως είναι το όνομά του μπήκε στις φυλακές Γρεβενών στις 22.08.2022 για απόπειρα βιασμού και αποφυλακίστηκε στις 11.08.2023 δυνάμει βουλεύματος του συμβουλίου Εφετών Αθηνών σύμφωνα με το οποίο αφέθηκε ελεύθερος αλλά με τους όρους της υποχρεωτικής διαμονής στη δομή της Μαλακάσας και την εμφάνιση του στο Α. Τ της περιοχής του 3 φορές το μήνα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της κράτησης του έλαβε 183 ευεργετικά υπολογιζόμενες ημέρες

Ομάδες αναρχικών έκαναν περιπολίες για να τον εντοπίσουν

Εκτός από την ασφάλεια και τις δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της Ομάδας ΔΡΆΣΗ αλλά και της ΔΙΑΣ, τον αναζητούσαν και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι είχαν χωριστεί σε ομάδες και «χτένιζαν» τους δρόμους των Εξαρχείων.

Ο 23χρονος κρατείται από χθες το βράδυ στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και τις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις