ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερομόναχο - Έκανε τον φίλο στην οικογένεια του παιδιού που ασέλγησε

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερομόναχο - Έκανε τον φίλο στην οικογένεια του παιδιού που ασέλγησε

Αργοσαρωνικός: Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 68χρονος ιερομόναχος είχε συλληφθεί για παρόμοιο αδίκημα 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 68χρονου ιερομόναχου που συνελήφθη σε νησί του Αργοσαρωνικού με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 68χρονος τον περασμένο Ιανουάριο και μέσα στον Ιούνιο, ήταν φίλος με τον πατέρα του παιδιού και κατά την διάρκεια επισκέψεων στο σπίτι της οικογένειας, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 12χρονου αγοριού.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνέλαβαν τον 68χρονο το μεσημέρι της Κυριακής και μάλιστα είχε βγει ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε βάσει σχηματισμού δικογραφίας και καταγγελίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο έως Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στο χώρο που ασκούσε τα θρησκευτικά του καθήκοντα, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Επισημαίνεται ότι ο 68χρονος έχει συλληφθεί για ακόμη μια φορά σε προγενέστερο χρόνο για ομοειδή αδικήματα.

Σχετικές ειδήσεις