ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγία Παρασκευή - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Στον εισαγγελέα ανηλίκων η δικογραφία

Αγία Παρασκευή - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Στον εισαγγελέα ανηλίκων η δικογραφία

Αγία Παρασκευή: Tι δηλώνει στο Newsbomb.gr ο πατέρας του 13χρονου μαθητή που υπέστη άγριο bullying.

Χέρι με χέρι θα παραδοθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων η δικογραφία που αφορά τον άγριο εκφοβισμό με θύμα τον 13χρονο στην Αγία Παρασκευή, σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Παρά το γεγονός ότι τα ονόματα των δύο εκ των τριών δραστών είναι γνωστά , παραμένουν ασύλληπτοι - εδω και 6 μέρες - καθώς δεν εντοπίστηκαν απο την αστυνομία στα πλαίσια του αυτοφώρου , όπως και οι γονείς τους, την ίδια ώρα που το παιδί συνεχίζει να ζεί έναν εφιάλτη με απανωτές απειλές σε βάρος του αλλά και σε βάρος των γονιών του , μέσω τηλεφωνημάτων αλλά και μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το γεγονός αυτό σίγουρα δεν στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας για την πάταξη της ανήλικης παραβατικότητας και σίγουρα δεν αποτρέπει μέλη «άγουρων» συμμοριών να προχωρήσουν σε επιθετικές πράξεις απέναντι σε συνομηλικους τους .

Προφανώς και η λύση στη μάστιγα αυτή δεν είναι μόνο αύξηση περιπολιών στα στέκια των εφήβων αλλά θα πρέπει να υπάρξουν συνδυαστικά αποτρεπτικά και συμμορφωτικά μέτρα.

«Θα πρεπει να δοθεί λύση συνολικά γιατί σήμερα είναι το δικό μου παιδί αύριο μπορεί να είναι το παιδί κάποιου άλλου» δηλώνει στο Newsbomb.gr ο πατέρας του 13χρονου. Το παιδί φοβάται για τι ζωή του και φοβάται ότι η συμμορία θα εμφανιστεί ξανά μπροστά του.

Σε αυτό το απίστευτο περιστατικό εκφοβισμού, οι αστυνομικοί συναντούν κάτι που δεν έχουν δει στο παρελθόν. Οι δράστες να ψάχνουν για το σπίτι του θύματος ώστε να προχωρήσουν στην πράξη και στη συνέχεια να έχουν το θράσος να απειλούν και τη ζωή των γονιών του παιδιού μιλώντας για όπλα σα να είναι παιχνίδια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δικαιοσύνη θα καλέσει τους δράστες - όπως και τους γονείς τους - για να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις για τα όσα φριχτά περιγράφονται.