ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κολωνός: Ανασκευάζει η 17χρονη, δεν στηρίζει τη Λορέλα - «Η μητέρα μου δέχθηκε πιέσεις»

Κολωνός: Ανασκευάζει η 17χρονη, δεν στηρίζει τη Λορέλα - «Η μητέρα μου δέχθηκε πιέσεις»

Κολωνός: Η 17χρονη λέει τώρα πως η οικογένειά της δέχθηκε πιέσεις για να υπερασπιστεί τη Λορέλα.

Αν και η 17χρονη που έπεσε θύμα του κυκλώματος μαστροπείας νωρίτερα υποστήριξε ότι είναι αθώα η 30χρονη που κρατείται για την υπόθεση, τώρα λέει πως αποσύρει την στήριξη της.

Η ίδια σε νέες δηλώσεις της στον Alpha ανέφρε πώς η οικογένεια της δέχθηκε πιέσεις. «Οι γονείς μου δεχθηκάν απειλες, η μητέρα μου κυρίως, της είπαν ''πες την αλήθεια''», ανέφερε η 17χρονη μιλώντας στην κάμερα του Alpha

Ερωτηθείσα για την «Λορέλα», υπογράμμισε ότι δεν τη στηρίζει πλέον. «Οι Αρχές να τα βρούνε όλα», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι η 18χρονη έλεγε νωρίτερα στο Star για την 30χρονη: «Είναι αθώα. Άλλοι έπρεπε να είναι μέσα και δεν είναι. Η 25χρονη έπρεπε που παίρνει μικρά κοριτσάκια 14 και 15 ετών και όχι η 30χρονη. Τα προωθούσε επί χρήμασι. Εγώ έπαιρνα 150 ευρώ. Είναι ψέμα πως ήμουν θύμα μαστροπείας. Δεν με έβαλε κανένας για δουλειά, μόνη μου το έκανα. Έβρισκα πελάτες από το Instagram. Άλλος έβαζε αγγελία χωρίς να το ξέρουμε εμείς. Τις φωτογραφίες τις έβγαζε με τη συναίνεσή μας, αλλά όχι να τις ανεβάσει κάπου. Η αστυνομία προσπαθεί να πιάσει ανθρώπους που δεν φταίνε».

Το κύκλωμα μαστροπείας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η 30χρονη φέρεται να είχε φιλική σχέση με 15χρονη φίλη της 17χρονης από τις αρχές του 2022, ενώ παράλληλα είναι και η μαστροπός της 15χρονης. Ο 33χρονος συλληφθέντας φέρεται να ήταν ο φωτογράφος της σπείρας, ο οποίος φωτογράφιζε τόσο την 15χρονη αλλά και μία φίλη της 17 ετών.

Επιπλέον, ο 33χρονος ανέβαζε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες προκειμένου να κλείσει ραντεβού στα κορίτσια. Μάλιστα, φέρεται να έκλεισε στις ανήλικες 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 55χρονος άνδρας που συνελήφθη, κατηγορείται ότι το διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου του 2023 μέσα στο σπίτι του στον Κορυδαλλό είχε συνευρεθεί ερωτικά με δύο ανήλικες έναντι αμοιβής.

Σημειώνεται ότι από την έρευνα της Αστυνομίας στα σπίτια των συλληφθέντων έχει εντοπιστεί πλήθος ψηφιακών πειστηρίων.