ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Πώς βρέθηκε η σορός στον Πόρο - Το ρολόι που «δείχνει» εκείνη

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Πώς βρέθηκε η σορός στον Πόρο - Το ρολόι που «δείχνει» εκείνη

Προς το τέλος του οδεύει όπως φαίνεται, το θρίλερ της εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη

Στις αζήτητες σορούς φαίνεται πως υπάρχει η λύση για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, καθώς μια που βρέθηκε στον Πόρο φαίνεται πως ανήκει στην 53χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη.

Η σορός εντοπίστηκε τρεις ημέρες αφότου είχε εξαφανιστεί η Σταυρούλα και αυτό που «δείχνει» πως πρόκειται για την 53χρονη είναι κάποια κοσμήματα που είχε πάνω της, τα οποία είναι παρόμοια με εκείνα που είχε η σορός.

Ωστόσο, αυτό που «λύνει» το μυστήριο είναι το ρολόι καθώς στις πρώτες φωτογραφίες φέρεται να έχει ήδη γίνει η ταυτοποίηση.

Σε κάθε περίπτωση, το θρίλερ θα λάβει τέλος σήμερα καθώς θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του τεστ DNA στο οποίο έχει υποβληθεί ο πατέρας της Σταυρούλας, ώστε να γίνει η γενετική διασταύρωση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις απομακρύνουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας καθώς δεν υπάρχουν σημάδια που να διασταυρώνουν κάτι τέτοιο. Πλέον γίνεται έρευνα να βρεθεί η αιτία θανάτου, δηλαδή αν αυτοκτόνησε ή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών και στη συνέχεια κολύμπησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της εξαφάνισης υπάρχουν μαρτυρίες για την γυναίκα πως είχε πάει για κολύμπι βράδυ στο Παλαιό Φάληρο, οπότε εξετάζεται αν έχασε τις αισθήσεις της και παρασύρθηκε έως τον Πόρο η σορός της.

Το DNA αποκαλύπτει την ταυτότητα της σορού

Η οικογένεια και οι συγγενείς περιμένουν με αγωνία την απάντηση για να μπει τέλος στο θρίλερ που βιώνουν από την ημέρα που ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση του ανθρώπου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν εντοπίσει κοσμήματα τα οποία φαίνεται να μοιάζουν με αυτά που φορούσε η Σταυρούλα την ημέρα της εξαφάνισης της ενώ οι τοξικολογικές έχουν δείξει ότι γινόταν χρήση φαρμάκων που χορηγούνταν μόνο με ιατρική συνταγή. Η Σταυρούλα σύμφωνα με την συγκάτοικο έπαιρνε φάρμακα.

Η σορός ήταν 6 μήνες στα αζήτητα. Κατά δήλωση της συγκατοίκου η Σταυρούλα χάθηκε στις 22 ή 23 Αυγούστου. Η σορός βρέθηκε στις 24 Αυγούστου και η ιατροδικαστική έγινε μια μέρα αργότερα με τον ιατροδικαστή να εκτιμά ότι πέθανε τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα. Βρέθηκε ανοιχτά του Πόρου από σκάφος και ειδοποιήθηκε το Λιμενικό.

Λόγω της κατάστασης της σορού δεν μπόρεσε να ταυτοποιηθεί και για 6 μήνες φυλασσόταν στα ψυγεία του νεκροτομείου Πειραιά.

Η καθυστέρηση της δήλωσης εξαφάνισης που έγινε 4 μήνες αφότου είχε χαθεί η Σταυρούλα, δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Η συγκάτοικος μιλώντας στο newsbomb είχε δηλώσει πως αυτό ήταν λάθος της αλλά νόμιζε ότι η φίλη της είχε πάει κάπου να ξεκουραστεί ή είχε πάει διακοπές καθώς ήταν καλοκαίρι.

Εδώ προφανώς προκύπτουν και ερωτήματα για τις κινήσεις των αρχών όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση της. Έψαξαν στα αζήτητα; Ένα ερώτημα που όπως φαίνεται απαντήθηκε από την έρευνα των έμπειρων στελεχών του ανθρωποκτονιων.

Σχετικές ειδήσεις