ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ζάκυνθος: Παράνομος μετανάστης ο 27χρονος που κατηγορείται για κακοποίηση της 19χρονης συντρόφου του

Ζάκυνθος: Παράνομος μετανάστης ο 27χρονος που κατηγορείται για κακοποίηση της 19χρονης συντρόφου του

Ζάκυνθος: Ούτε μια, ούτε δυο αλλά τρεις φορές έχει έρθει παράνομα στη χώρα μας ο 27χρονος

Νέες αποκαλύψεις για τον 27χρονο που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και τη διακοπή της κύησης της 19χρονης συντρόφου του στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με τον ALPHA ο 27χρονος Αλβανός όχι μόνο βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας αλλά είχε απελαθεί δυο φορές στο παρελθόν από τις Αρχές της χώρας μας!

Αυτή τη φορά, ο 27χρονος έχε κάνει τα χαρτιά του για άδεια παραμονής ενώ φιλοξενείται στο σπίτι του εργοδότη του.

Να σημειωθεί πως στον 27χρονο, ο οποίος είναι ελεύθερος, έχουν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα.

«Με πατούσε στο κεφάλι για να μου δέσει τα χέρια, φοβάμαι»

Την απόλυτη φρίκη και τον φόβο που νιώθει εκφράζει η 19χρονη από τη Ζάκυνθο, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό αλλά και εξαναγκασμό να «ρίξει» το παιδί που κυοφορούσε.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια με τρεμάμενη φωνή ανέφερε πως φοβάται για την ζωή της καθώς ο 27χρονος σύντροφος της, την είχε απειλήσει πως θα της έκανε κακό εάν έμπαινε στη φυλακή. Η 19χρονη είπε χαρακτηριστικά: «Με φοβίζει πάρα πολύ -η απελευθέρωση του- γιατί μπορεί να κάνει κακό σε εμένα και στην γιαγια μου... έτσι μας είχε πει ότι αν μπει φυλακή θα μας κάνει κακό».

Η 19χρονη, συνέχισε εξηγώντας πως όλα όσα ακούγονται για την γιαγιά της είναι ψευδή καθώς εκείνη δεν είχε ποτέ ρατσιστική πρόθεση για κανέναν, λέγοντας μάλιστα πως έχει βαφτίσει άτομο αλβανικής καταγωγής.

«Με πατούσε στο κεφάλι για να μου δέσει τα χέρια», είπε αργότερα συγκλονίζοντας η 19χρονη για τον 27χρονο σύντροφο της.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 27χρονος

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι έδωσε με τη βία χάπια στη 18χρονη σύντροφό του, ώστε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της, στη Ζάκυνθο.

Μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας τον άφησαν ελεύθερο με την προυπόθεση της καταβολής εγγύησης 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και να μην πλησιάζει τη 19χρονη.

Σύμφωνα με μαρτυρία της θείας της κοπέλας, η οποία έσπευσε στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης, όπου μεταφέρθηκε - όπως αποκαλύπτεται από βίντεο ντοκουμέντο - από τον σύντροφό της, η 18χρονη σφαδάζοντας απο τους πόνους εξαιτίας των χαπιών, η νεαρή κοπέλα της εκμυστηρεύτηκε τι συνέβη, λέγοντας πως «μου σκότωσε το παιδί»

Ο πατέρας του 27χρονου κατηγορούμενου, μιλώντας στα αλβανικά ΜΜΕ κάνει λόγο για κατασκευασμένη κατηγορία ώστε να βάλει η οικογένεια της νεαρής τον γιο του φυλακή, ενώ ρίχνει ευθύνες στη γιαγιά της 18χρονης, ότι δεν ήθελε το παιδί.