ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ζακύνθου:«Η γιαγιά της 19χρονης είχε ζητήσει να ρίξουν το παιδί»

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ζακύνθου:«Η γιαγιά της 19χρονης είχε ζητήσει να ρίξουν το παιδί»

Η 19χρονη από τη Ζάκυνθο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την αποβολή της και κατηγορεί ευθέως τον σύντροφό της, με τη γιαγιά της να βρίσκεται στο πλευρό της - Από την άλλοι φίλοι του 27χρονου τον στηρίζουν και κατηγορούν την γιαγιά της ότι δεν ήθελε το παιδί επειδή ο πατέρας ήταν από την Αλβανία.

Ερωτηματικά γύρω από την σοκαριστική υπόθεση στη Ζάκυνθο με έναν 27χρονο να κατηγορείται ότι κακοποιούσε τη σύντροφό του και την οδήγησε σε αποβολή στον 2ο μήνα κύησης του παιδιού τους.

Η 19χρονη νοσηλεύεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την βίαιη αποβολή ενώ ο 27χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες. Την ίδια ώρα συγγενείς της κοπέλας και ιδιαίτερα η γιαγιά της, εκφράζουν δημόσια τον θυμό τους για τη σχέση της 19χρονης.

Ο 27χρονος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο θα δώσει απαντήσεις για το τι συνέβη και απέβαλε στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Φίλος ζευγαριού: «Δεν θέλανε το παιδί στην οικογένειά της, η γιαγιά της… όλο το πρόβλημα ήταν στη γιαγιά της»

Φίλος του ζευγαριού μίλησε στο MEGA για το ζευγάρι και όσα γνώριζε για την εγκυμοσύνη υποστηρίζοντας ότι ο 27χρονος ήθελε πολύ αυτό το μωρό και ότι η γιαγιά ήταν εκείνη που είχε θέσει ζήτημα αποβολής δύο εβδομάδες νωρίτερα από το συμβάν.

«Ο φίλος μου το ήθελε πολύ το παιδί. Είχε χαρεί γιατί εκείνο το βράδυ είχαν έρθει σε εμένα στο σπίτι και του άρεσε, πώς και πώς περίμενε. Το ήθελε σαν τρελός», υποστηρίζει φίλος του ζευγαριού.

«Ένιωθε ζαλάδες και τέτοια, είχανε πάει για εξετάσεις, μάθανε ότι είναι έγκυος η κοπέλα, πήγανε και τους το είπανε στο σπίτι και από εκείνη την ημέρα αλλάξανε τελείως τα δεδομένα. Τα παιδιά ήταν μία χαρά. Δεν ήθελε η γιαγιά να μείνουνε μαζί. Μέχρι που μάθανε ότι είναι έγκυος μαζί μένανε, αλλά μετά δεν ήθελε η γιαγιά. Ήρθανε μαζί, φέρανε γλυκά. Το γιορτάσανε με λίγα λόγια. Είχε πάει και σε κάτι φίλους στη δουλειά που δουλεύανε, τους είχε κεράσει κιόλας γλυκά, τους είχε πει τα νέα. Εμένα μου είχε παρουσιάσει ότι το θέμα ήταν όλο στην οικογένεια της κοπέλας. Δεν θέλανε το παιδί, η γιαγιά της… όλο το πρόβλημα ήταν στη γιαγιά της. Ότι δεν τον θέλει αυτόν λόγω του ότι είναι Αλβανός», αποκάλυψε ο φίλος του ζευγαριού.

Γιαγιά 19χρονης: «Με απειλούσε και απειλούσε και την μικρή και την κόρη μου»

Από την άλλη η γιαγιά της 19χρονης ισχυρίζεται: «Δεν μου άρεσε αυτός ο άνθρωπος, έδειχνε ένα αγγελικό πρόσωπο, όμως μέσα του είχε πράγματα άλλα. Με απειλούσε και απειλούσε και την μικρή και την κόρη μου» είπε θυμωμένη η γιαγιά.

Κατά της γιαγιάς στρέφονται οι φίλοι του 27χρονου

Οι άνθρωποι, που γνωρίζουν τον 27χρονο, στρέφονται κατά της γιαγιάς της νεαρής κοπέλας. Όπως ανέφερε ο παραλίγον κουμπάρος τους, η γυναίκα ζήτησε από τον γιατρό να γίνει έκτρωση.

«Πριν το χάσουνε το παιδί τώρα. Πριν κανά δυο εβδομάδες που είχανε πάει για εξετάσεις. Η γιαγιά δεν είχε καμία σχέση με αυτό και δεν έπρεπε να πάει καν. Όμως πήγε και είχε δημιουργήσει σκηνικά εκεί στο νοσοκομείο και στη γυναικολόγο και είχε πει να το ρίξουμε το παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος φίλος του 27χρονου σημειώνει: «Είναι ένα πολύ καλό παιδί, εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό το παιδί έχει κάνει αυτό το πράγμα. Τον είχα δει πριν από τρεις μέρες και μου λέει είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μπαμπάς».

Ένας άλλος φίλος δήλωσε: «Το παιδί κινδυνεύει να μπει φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει. Η γιαγιά και η μάνα της δεν θέλουν αυτό το παιδί να έρθει στη ζωή. Το είπε ομόφωνα ότι δεν θέλω η εγγονή μου να γεννήσει ένα Αλβανάκι», αποκαλύπτει φίλος του 27χρονου.

Η 19χρονη κατηγορεί τον σύντροφό της: «Μου πάτησε το κεφάλι, μου έλεγε "πιες τα"»

Από την άλλη η 19χρονη που βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ από την αποβολή της κατηγορεί αποκλειστικά τον 27χρονο και τονίζει ότι δεν τη χτύπησε αλλά τη βασάνισε πατώντας το κεφάλι της και δένοντας τα χέρια της. Είπε χαρακτηριστικά ότι της έδωσε χάπια και της έλεγε να τα πιεί.

«Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: ‘’Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί’’. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε: "Πιες τα" ».

Απόστολος Πρίφτης - Φίλος ζευγαριού: «Ήθελαν πολύ το παιδί – Αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο»

Ο Αποστόλης Πρίφτης, φίλος του 27χρονου, μιλώντας στο MEGA υπερασπίζεται τον 27χρονο. «Δεν μπορούσε να πειράξει ούτε τρίχα της 19χρονης. Την πρόσεχε, μας ρωτούσε συμβουλές για το παιδί. Ήθελε να βαφτιστεί Χριστιανός και να κάνουν θρησκευτικό γάμο».

Για τη γιαγιά της 19χρονης είπε: «Δεν ήθελε να μείνουν μαζί. Η ίδια η 19χρονη μας είχε πει ότι η γιαγιά της δεν τον θέλει».

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό με την αποβολή ο Απόστολος κάλεσε τον 27χρονο ο οποίος όπως λέει έκλαιγε και του είπε: «πήρε χάπι και έριξε το παιδί. Μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο. Κάτι άλλο συμβαίνει και η αστυνομία πρέπει να το ψάξει καλά».

Δικηγόρος 19χρονης: «Μας κάνει εντύπωση γιατί ο κατηγορούμενος οδήγησε την κοπέλα σε μία άλλη γιατρό»

Η δικηγόρος της 19χρονης υποστηρίζει:

«Η κάθε πλευρά θα υποστηρίξει τα δικά της. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι πως σύμφωνα με τις μαρτυρίες συνόδευσε τη φίλη του, την οποία αγαπούσε, στο νοσοκομείο και αφού διαπιστώνει πως η κύηση έχει διακοπεί, λέει ο ίδιος πως είχε προσανατολιστεί στο περιβάλλον της κοπέλας. Και μάλιστα αναφέρονται στη γιαγιά. Τρεις μέρες μετά, έχει χάσει το μωρό του, και δεν έχει κάνει καμία νομική ενέργεια. Η κοπέλα δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε να κατηγορήσει κάποιον. Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται και για κλοπή γιατί έκλεψε το κινητό της κοπέλας. Είναι άξιο απορίας πώς ενδιαφερόταν για εκείνη και είχε το κινητό της. Τίθεται και θέμα ποιος προμήθευσε τα χάπια. Μαζί με την κοπέλα στην γυναικολόγο είχε πάει η γιαγιά και ο σύντροφό της. Ο κατηγορούμενος οδήγησε στο αυτοκίνητο τη γιαγιά και την κοπέλα και έμεινε πίσω εκείνος. Δεν ξέρω τι συζητήθηκε. Μας κάνει εντύπωση γιατί ο κατηγορούμενος οδήγησε την κοπέλα σε μία άλλη γιατρό».

Δικηγόρος 27χρονου: «Έχω πολλά σημαντικά στοιχεία να φέρω στον ανακριτή»

Από την άλλη ο δικηγόρος του 27χρονου:

«Η μήνυση είναι μία επιλογή του εκάστοτε εντολέα. Είναι θέμα υπερασπιστικής γραμμής. Εμείς θα υποβάλλουμε όλα μας τα "όπλα" στον ανακριτή. Τη Δευτερά δεν θα πάω έτσι στον αέρα. Δεν μπορώ να δώσω στοιχεία. Πραγματικά έχω πολλά σημαντικά πράγματα να φέρω».

Σχετικές ειδήσεις