ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Στον Εισαγγελέα ο 27χρονος που προκάλεσε την διακοπή κύησης της 19χρονης συντρόφου του

Ζάκυνθος: Στον Εισαγγελέα ο 27χρονος που προκάλεσε την διακοπή κύησης της 19χρονης συντρόφου του

Ενώπιων του Εισαγγελέα ο 27χρονος για το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε στη Ζάκυνθο

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/2) ο 27χρονος που κατηγορείται ότι προκάλεσε διακοπή κύησης της 19χρονης συντρόφου του, όπως αναφέρει το imerazante.gr.

Μετά από καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν την Τετάρτη, τον 27χρονο, o oποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Tο περιστατικό, συνέβη το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 27χρονος πήρε από το σπίτι της, την 19χρονη, η οποία διένυε τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αφού την πήγε στο σπίτι του, την ανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Το επόμενο πρωί, ο 27χρονος μετέφερε την 19χρονη στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2) πήρε από το σπίτι την 19χρονη φίλης του, που ήταν έγκυος και μετέβησαν από κοινού με Ι.Χ. αυτ/το σε οικείους τους στην Κυψέλη Ζακύνθου.

Αφότου αποχώρησαν από εκεί, μετέβηκαν στην οικία του, στο Τσιλιβί Ζακύνθου όπου της ζήτησε να μείνει και να διανυκτερεύσει ενώ η παθούσα το αρνήθηκε. Στη συνέχεια δράστης με τη χρήση σωματικής βίας τη μετέφερε στο κρεβάτι, όπου της έδεσε τα χέρια με σχοινί (μπροστά) και την εξανάγκασε να πάρει 2 χάπια δια στοματικής χρήσης και 1 χάπι δια κολπικής, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Αργότερα, πρωινές ώρες, την μετέφερε στο Γ.Ν. Ζακύνθου, «Άγιος Διονύσιος» , όπου της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν.

Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί. Δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Διαβάστε επίσης:

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Αποχή σήμερα για τους δικηγόρους - Στάση εργασίας στις 28 Φεβρουαρίου

Σάλος με ανακοίνωση για τον Προαστιακό Θεσσαλονίκης - Λάρισας

Διαμαρτυρία μελισσοκόμων σήμερα στο Σύνταγμα