ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένος ο δολοφόνος του γιατρού - «Συγγνώμη από τα εγγόνια μου»

Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένος ο δολοφόνος του γιατρού - «Συγγνώμη από τα εγγόνια μου»

Αγία Βαρβάρα: Εν θερμώ λέει πως έδρασε ο 69χρονος που δολοφόνησε τον 57χρονο γαμπρό του

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 69χρονος που δολοφόνησε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα, όπως και η σύζυγός τους μετά τις απολογίες του.

Αμφότεροι, κατά την επτάωρη απολογία τους περιέγραψαν αναλυτικά στον δικαστικό λειτουργό τι συνέβη το απόγευμα του μοιραίου Σαββάτου, με τον 69χρονο να ζητάει συγγνώμη από τα εγγόνια του.

«Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε "θα σε αφανίσω,, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος." Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία», ισχυρίστηκε ο 69χρονος στην απολογία του σύμφωνα με το STAR.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στις κακές σχέσεις που είχαν με τον γαμπρό του και την κόρη του, οι οποίες τους είχαν οδηγήσει να αλληλομηνυθούν τέσσερις φορές μέσα σε έναν χρόνο.

«Ο Τρύφωνας είχε περίεργη συμπεριφορά προς τα παιδιά, τα θώπευε. Βλέπαμε και τα εγγόνια μας να φοβούνται τον πατέρα τους», φέρεται να υποστήριξε, ωστόσο κανείς, ούτε η κοινωνική πρόνοια δεν εντόπισαν το παραμικρό.

Απείλησε να σκοτώσει τον γιο του ο 69χρονος που δολοφόνησε τον γαμπρό του

Σε αμόκ φαίνεται πως βρισκόταν ο 69χρονος από την Αγία Βαρβάρα που σκότωσε τον γαμπρό του καθώς σύμφωνα με την μαρτυρία του γιου του, απείλησε και τον ίδιο αμέσως μετά τη δολοφονία του 57χρονου!

Σύμφωνα με το MEGA, ο γιος του 69χρονου άκουσε τον πυροβολισμό και βγήκε στο μπαλκόνι. Αφού του φώναξε «τι έκανες εκεί; Τον σκότωσες;» με τον ίδιο του τον πατέρα να του λέει «θα σκοτώσω και εσένα, μπες μέσα», κρατώντας την καραμπίνα στα χέρια!

Οι καυγάδες και τα ασφαλιστικά μέτρα

Την ίδια ώρα, ο ηλικιωμένος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και εύχεται να γυρνούσε τον χρόνο πίσω, ενώ για το κίνητρο υποστηρίζει πως εκείνη την ημέρα ο γαμπρός του τον έβρισε, «θόλωσε» και τον σκότωσε.

Τόσο από μαρτυρίες, όσο και από τις πρώτες έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας υποδεικνύεται πως το γυαλί είχε «σπάσει» ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Όπως επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, η οικογένεια είχε σοβαρά θέματα: «Η δίωξη που τού ασκήθηκε (στον πεθερό) είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δίωξη ασκήθηκε και στη σύζυγο που φαίνεται πως τον προέτρεψε. Υπήρχαν οικογενειακά θέματα στη συγκεκριμένη οικογένεια», τόνισε, μιλώντας στο MEGA.

Υπενθυμίζεται πως η πεθερά η οποία κατηγορείται για συνέργεια αρνείται κάθε εμπλοκή και ισχυρίζεται πως ούτε έβρισε τον γαμπρό της πριν από το έγκλημα, ούτε είπε μέσα από το θυροτηλέφωνο στον σύζυγο και δράστη «ρίξ’ του, ρίξ’ του» αλλά όπως η ίδια υποστηρίζει εκείνη τη στιγμή ήταν στην κουζίνα, καθώς μόλις είχε γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και τακτοποιούσε τα πράγματα. Αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει, μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς και τότε βγήκε να δει τι έγινε.