ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγιος Παντελεήμονας: Καρέ-καρέ το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

Άγιος Παντελεήμονας: Καρέ-καρέ το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία για πυροβολισμούς στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και συγκεκριμένα στην οδό Ηπείρου και Μιχαήλ Βοδα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr καταγράφονται καρέ καρέ οι απίστευτες σκηνές που εκτιλιχθηκαν χθες το βράδυ λίγο πριν τις 22:00 στη συμβολή Μιχαήλ Βοδα και Ηπείρου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στις εικόνες φαίνεται αρχικά πίσω από το αυτοκίνητο ένας άνδρας να ξυλοκοπα με ρόπαλο κάποιον ο οποίος κειτεται στο έδαφος. Στη συνέχεια όχλος από νεαρούς που φορουν κουκούλες εισβάλλει σε επιχείρηση με ναργιλέδες και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα φαίνεται να βγαίνουν τρέχοντας από την επιχείρηση και πίσω τους ακολουθεί άλλοι ομάδα με στυλιαρια στα χέρια έτοιμη να τους επιτεθεί. Ένας εκ των ανδρών που τρέχει να επιτεθεί στην αντίπαλη ομάδα ξαφνικά πέφτει στο έδαφος. Οι φίλοι του αρχικά δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο άνδρας είχε δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι.

Οι εικόνες προκαλούν μεγάλο προβληματισμό και ανησυχία. Τα άτομα οπλοφορουν, έχουν κρυμμένα στυλιαρια σε επιχείρηση και αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους στη μέση του δρόμου στην καρδιά της πόλης στις 10 το βράδυ της Παρασκευής. Μετατρέπουν σε φαρ ουεστ την πρωτεύουσα όποτε το επιθυμούν ή όποτε θέλουν να υπερισχύσουν στις αντίπαλες εγκληματικές ομάδες.

Μια εικόνα που σίγουρα δεν ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας του Πολίτη που είναι στόχος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο οποίος μπορεί να έχει αυξήσει την αστυνομία στους δρόμους ωστόσο στα γκέτο της Αθήνας ορισμένοι δρουν ανενόχλητοι.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Φωτορεπόρτερ Χάρης Γκίκας: