ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Αν αργούσα να πάω νοσοκομείο θα ήμουν νεκρός» λέει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε για ένα… κοντοσούβλι

«Αν αργούσα να πάω νοσοκομείο θα ήμουν νεκρός» λέει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε για ένα… κοντοσούβλι

Θεσσαλονίκη: Από θαύμα κατάφερε να ζήσω λέει ο μάγειρας από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος δέχθηκε μαχαίρια από πελάτη μέσα στο ουζερί που δούλευε στη Μενεμένη για ένα... κοντοσούβλι!

«Με ρώτησε 2 - 3 φορές αν το κοντοσούβλι ήταν φρέσκο. Του απάντησα πως ναι είναι. Ξαφνικά σηκώθηκε από το τραπέζι, άρπαξε ένα πιρούνι και προσπάθησε να με χτυπήσει. Του έπιασα το χέρι, έπεσε το πιρούνι όμως εκείνος είχε πιάσει με το άλλο του χέρι το μαχαίρι και μου το κάρφωσε στη κοιλιά».

Ο μάγειρας στην αρχή δεν κατάλαβε το τραύμα, συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί όταν σήκωσε τη μπλούζα του και όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά: «Είδα να τρέχει το αίμα σαν βρύση. Έχασα 2,5 λίτρα αίμα ενώ περίμενα το ΕΚΑΒ το οποίο ήρθε σε λιγότερο από 4 λεπτά. Οδηγήθηκα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση...»

Οι γιατροί του είπαν πως αν αργούσε 3 λεπτά ίσως να μη ζούσε. Το θύμα πλέον προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει το σοκ και να σταθεί ξανά στα πόδια του αναζητώντας μια νέα εργασία.

Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Λίγες ώρες πριν βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης εμφανίζεται μετανιωμένος για τη πράξη του και ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να κάνει κακό.

«Ήταν μια παρεξήγηση. Δεν μου άρεσε το φαγητό. Δεν ήθελα να κάνω κακό. Είχα καταναλώσει αλκοόλ. Έχω μετανιώσει για την πράξη μου» φέρεται να ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν πελάτης του καταστήματος χρόνια και γνώριζε προσωπικά το θύμα ενώ διατηρούσε φιλικές σχέσεις και με την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.