ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ζωγράφου: Στόχος της εμπρηστικής επίθεσης το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο

Εμπρηστική επίθεση, Ζωγράφου
Στις φλόγες έχουν τυλιχθεί αυτοκίνητα στου Ζωγράφου μετά την εμπρηστική επίθεση αγνώστων
Newsbomb.gr

Όπως τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, στόχος της εμπρηστικής επίθεσης στου Ζωγράφου φαίνεται πως ήταν το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο με τους δράστες, για την ώρα, να μην έχουν ταυτοποιηθεί

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για να εντοπιστούν οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης στου Ζωγράφου, που σήκωσαν στο πόδι τους κατοίκους τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όπως τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, στόχος της εμπρηστικής επίθεσης φαίνεται πως ήταν το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο με τους δράστες, για την ώρα, να μην έχουν ταυτοποιηθεί.

«Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την εξιχνίαση της υπόθεσης προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες της συγκεκριμένης επίθεσης, η οποία απ ότι φαίνεται αφορά συγκεκριμένο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, καθώς όπως φαίνεται πυρκαγιά ξεκίνησε από τα οχήματα του εκπαιδευτηρίου και επεκτάθηκε και σε παρακείμενα οχήματα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Δεν συνδέονται οι επιθέσεις στου Ζωγράφου

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η εμπρηστική επίθεση σε ιδιωτικό σχολείο στου Ζωγράφου και αυτή στα ΜΑΤ.

«Ήταν επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις, που είχε ως αποτέλεσμα η ρίψη μολότοφ να προκαλέσει πυρκαγιά σε άλλα οχήματα κοντά στην Πανεπιστημιούπολη», είπε συμπληρώνοντας πως «και για αυτή την επίθεση εργάζονται οι υπηρεσίες. Θα πρέπει να ταυτοποιήσουμε δράστες, που, όπως απασχολούν εσάς απασχολούν και την ΕΛ.ΑΣ. και θα συνεχίσουν οι έρευνες», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως, οι αστυνομικοί κάνουν ερευνές για να διαπιστώσουν πώς οι δράστες έκαναν την εμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου και ερευνούν ακόμη αν βγήκαν μέσα από την Πολυτεχνειούπολη.