ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κυκλώματα μαστροπείας: «Προς το παρόν δεν προκύπτει συνεργασία» λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλώματα μαστροπείας: «Προς το παρόν δεν προκύπτει συνεργασία» λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Η εκπρόσωπος Τϋπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου τονίζει πως η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα δύο κυκλώματα συνεργάζονταν όντως με κοινό σκοπό

Για τα κυκλώματα μαστροπείας που εκμεταλλεύονταν ανήλικα κορίτσια στην Αττική μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου στο MEGA.

«Δυστυχώς, έχουμε κοινά θύματα στις δύο υποθέσεις. Η έρευνα θα συνεχιστεί για να δούμε εάν πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία, για δύο διαφορετικές ομάδες που συνεργάζονταν με κοινό σκοπό», ανέφερε αρχικά η κυρία Δημογλίδου ενώ σε ερώτηση για το εάν η 25χρονη Μαρία και η Λορέλα που εμπλέκεται στο κύκλωμα του Κολωνού, εκτός από καλές φίλες συνεργάζονταν κιόλας, απάντησε ότι «Προς το παρόν δεν μας προκύπτει συνεργασία ως προς τη μαστροπεία».

«Επτά θύματα έχουν βρεθεί σε αυτήν την υπόθεση, αλλά η έρευνα συνεχίζεται και στα κινητά τηλεφωνα κατηγορουμένων και θυμάτων. Οι κατηγορούμενοι είναι 10 και οι 6 έχουν ήδη συλληφθεί. Για τους πελάτες δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης

Το κύκλωμα λειτουργούσε από το καλοκαίρι του 2023. Οι γυναίκες είναι από 15-17 ετών. Υπάρχουν περιπτώσεις που γνώριζαν την ηλικία των κοριτσιών αλλά και άλλες περιπτώσεις που δεν ξεκαθαρίζεται. Και στις δύο υποθέσεις η καταγγελία έγινε από συγγενείς των θυμάτων», κατέληξε.