ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Το ανώνυμο τηλεφώνημα για τον μαστροπό αστυνομικό - Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του

Το ανώνυμο τηλεφώνημα για τον μαστροπό αστυνομικό - Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του

Ο επίορκος αστυνομικός που υπηρετεί σε Υπηρεσία Ασφάλειας, παραδέχθηκε ότι μετέφερε με το αυτοκίνητό του εκδιδόμενες γυναίκες

«Με εμπιστεύονταν γιατί μιλούσαμε την ίδια γλώσσα...». Αυτό φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο 40χρονος αστυνομικός, που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα μαστροπείας με δράση στην Αττική.

Ο επίορκος αστυνομικός που υπηρετεί σε Υπηρεσία Ασφάλειας, παραδέχθηκε - σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο - ότι μετέφερε με το αυτοκίνητό του εκδιδόμενες γυναίκες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, με αντάλλαγμα χρήματα των 20 και 30 ευρώ.

Σε βάρος του 40χρονου που συνελήφθη σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ' εξακολούθηση και για παράβαση των νόμων περί όπλων και κατασκευής κεραιών στην ξηρά.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ένα τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, ενημέρωσε τις Αρχές για τη δράση του 40χρονου αστυνομικού. Ο ανώνυμος τηλεφωνητής ανέφερε το επώνυμο του αστυφύλακα, τη χώρα καταγωγής του και την Υπηρεσία, στην οποία υπηρετεί. Έκανε λόγο για συμμετοχή σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας που εκδίδει αλλοδαπές γυναίκες, ενώ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

«Είμαστε τυχεροί κατά κάποιον τρόπο στην ΕΛ.ΑΣ καθώς υπάρχει η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, έχουμε έναν δικό μας μηχανισμό αυτοκάθαρσης», ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Συνελήφθη ο συγκεκριμένος, τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ, ούτε εμείς θέλουμε τέτοιους συναδέλφους. Μέχρι στιγμής η εμπλοκή του φαίνεται πως είναι ως προς τη μεταφορά αλλοδαπών ενήλικων κοριτσιών σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία ώστε να πραγματοποιήσουν ραντεβού με άντρες», πρόσθεσε η κυρία Δημογλίδου.