ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κοζάνη: 20χρονος έκλεβε συστηματικά λάδι από σούπερ μάρκετ

Κοζάνη: 20χρονος έκλεβε συστηματικά λάδι από σούπερ μάρκετ

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν δύο ακόμη περιπτώσεις κλοπής ελαιολάδου με τις κλοπές να έχει κάνει ο ίδιος από υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας στην Κοζάνη

Ένας 20χρονος έκλεβε λάδι από σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 20χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου γιατί έκλεβε δοχεία ελαιολάδου από κατάστημα σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν δύο ακόμη περιπτώσεις κλοπής ελαιολάδου με τις κλοπές να έχει κάνει ο ίδιος από υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, ο φερόμενος ως δράστης μπήκε ως πελάτης σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη και αφαίρεσε 4 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο των 85 ευρώ.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος την περασμένη Τρίτη αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, ενώ στις 16 Μαρτίου, από υποκατάστημα της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.