ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παιδόφιλος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης

Παιδόφιλος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης

Σε φυλάκιση έξι ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου ένας 36χρονος ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων, επειδή διακινούσε παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Ο ένοχος –όπως αποδείχτηκε- διατηρούσε στην Κάρπαθο επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων και σύμφωνα με την «Ροδιακή» είχε καλέσει αιδεραστές να περάσουν «κολασμένες βραδιές» στην επιχείρηση των δύο ενοικιαζομένων δωματίων, που διατηρεί στην Όλυμπο Kαρπάθου. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, τους υποσχόταν πως θα έβρισκε παιδάκια – θύματα προκειμένου να εκτονώσουν στα άγουρα κορμάκια τους τα διεστραμμένα τους ένστικτα.

Την υπόθεση του έλληνα σάτυρου αποκάλυψε αρχικά ένας αστυνομικός από τον Καναδά, ο οποίος είδε την αγγελία του σε chat στο ίντερνετ και προσποιήθηκε τον πελάτη, ζητώντας του να νοικιάσει ένα από τα δωμάτιά του, με αντάλλαγμα την παραχώρηση των δύο ανήλικων κοριτσιών του, προκειμένου ο 36χρονος να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Στο πλαίσιο των συνομιλιών που είχε με τον αστυνομικό από τον Kαναδά ο 36χρονος του έδωσε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, ενώ του εκμυστηρεύτηκε ότι του αρέσει να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με ανήλικους λέγοντάς του ότι η τελευταία φορά που το έκανε ήταν το καλοκαίρι του 2006 με ένα 5χρονο αγόρι ονόματι Mimi, που ήταν σε διακοπές στο νησί με τον πατέρα του, ενώ είχαν προηγηθεί και άλλες 4 σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.

Η αστυνομία μας έδρασε άμεσα, σε συνεννόηση με τις Καναδικές Αρχές και σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν 300 φωτογραφίες γυμνών ανηλίκων παιδιών.

Το χειρότερο είναι πως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί στον Καναδό ότι συχνά βρισκόταν σε επαφή με παιδάκια που πραγματοποιούσαν τις διακοπές με τους γονείς τους στα δωμάτιά του...

Σχετικές ειδήσεις