ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον τόπο του τριπλού φονικού

Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον τόπο του τριπλού φονικού

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι Ωραιοκάστρου με την είδηση της τριπλής δολοφονίας στην οδό Θεσσαλονίκης 65.

Ο δράστης δολοφόνησε με μαχαίρι τον κουνιάδο του, την σύζυγο και το 12χρονο παιδί τους.

Στην συνέχεια ο δράστης βγήκε έξω στο μπαλκόνι και κρατώντας το μαχαίρι προσπάθησε να αυτοκτονήσει τραυματίζοντας τον εαυτό του, ενώ στη συνέχεια πήδηξε από το δεύτερο όροφο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο 60χρονος εισέβαλε στη μεζονέτα, όπου διέμενε η οικογένεια κρατώντας μαχαίρι και τους έσφαξε, τον έναν μετά τον άλλο.

Ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού και έπειτα ανέβηκε στους επάνω ορόφους όπου σκότωσε και τα άλλα δύο θύματα.

Στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να συλλάβουν τον 60χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε από την πτώση απ' το δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας. Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα να είναι οικονομικοί οι λόγοι που οδήγησαν το δράστη στην τριπλή δολοφονία

O 55χρονος δράστης εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός ταξί. Είχε μαζέψει λίγα χρήματα και οι πληροφορίες λένε, ότι τα επένδυσε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε ο άνδρας της αδερφής του. Στη συνέχεια, ωστόσο, προέκυψαν προβλήματα καθώς ο δράστης φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο γαμπρός του... «τον έριξε» οικονομικά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φρικτή πράξη του.

Πηγή φωτογραφιών: thestival.gr

Σχετικές ειδήσεις