Ρόδος: Χτύπησαν 19χρονο με σιδηρογροθιά και του διέλυσαν το σαγόνι

Newsbomb

Σοβαρό κίνδυνο διατρέχει η ζωή ενός 19χρονου παιδιού από τη Ρόδο, ο οποίος δέχθηκε γροθιά στο σαγόνι από συνομήλικό του με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Ρόδου σχεδόν αναίσθητος.

xΤο περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (5/2) το μεσημέρι, σε μεγάλο χωριό στην δυτική πλευρά της Ρόδου όπου ο νεαρός διατηρούσε κατάστημα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εξαιτίας διαφορών που είχε με συνομήλικό του ο 19χρονος, ξέσπασε άγριος καβγάς. Το κακό δεν άργησε να γίνει, αφού πάνω στην ένταση, ο νεαρός που φορούσε στο χέρι του σιδηρογροθιά, χτύπησε τον 19χρονο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τον αφήσει σχεδόν αναίσθητο.

Η ένταση του χτυπήματος ήταν τόσο σφοδρή που το σαγόνι του νεαρού διέλυσε στα δύο και μετατοπίστηκε.

Αμέσως ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι αρμόδιοι γιατροί προχώρησαν σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη σοβαρότητα του τραύματος.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η διακομιδή του μεΕΚΑΒ σε εξειδικευμένο νοσοκομείο ή της Κρήτης ή των Αθηνών.

Κινδυνεύει η ζωή του

Το περιστατικό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του νεαρού, είναι εξαιρετικά σοβαρό αφού κινδυνεύει πλέον και η ζωή του.

Για το περιστατικό μάλιστα, υπήρξε και άμεση κινητοποίηση από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, που μετέβησαν στο νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να πάρουν καταθέσεις.

Για την περίπτωση ενημερώθηκε επίσης και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved