ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθησαν αρχηγικά μέλη της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθησαν αρχηγικά μέλη της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Βόλο και στη Λάρισα, για την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, με δεκάδες συλλήψεις και έρευνες σε όλη τη χώρα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πάνω από 30 άτομα και στις δύο πόλεις, ενώ η μεγάλη αυτή υπόθεση θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου (14/2) στη Λάρισα, από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας, ταξίαρχο Νίκο Γιαννέλο.

Όπως αναφέρουν Πανελλαδικής εμβέλειας ιστότοποι, στο Βόλο, σχηματίστηκε δικογραφία για 24 άτομα, από τα οποία έχουν συλληφθεί τα 16, ανάμεσά τους και τα τρία αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Στη Λάρισα έχει σχηματιστεί δικογραφία για συνολικά 119 άτομα, εκ των οποίων έχουν συλληφθεί τα 17, μεταξύ αυτών και τα τρία αρχηγικά μέλη της άλλης οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση ξεκίνησε προ ημερών και τις προηγούμενες ημέρες μόνο στο Βόλο συνελήφθησαν πάνω από 15 άτομα που φέρεται να είναι μέλη του κυκλώματος.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση έγινε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, σε συνεργασία και με άλλες υπηρεσίες της Μαγνησίας και της Λάρισας με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την παρακολούθηση και σύλληψη δύο μελών του κυκλώματος στον Έβρο, όπου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αγοράσουν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης από Τούρκους εμπόρους ναρκωτικών.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχετικές ειδήσεις