ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παληό Καβάλας: Πήγε στο σπίτι τους και άρχισε να πυροβολεί

Παληό Καβάλας: Πήγε στο σπίτι τους και άρχισε να πυροβολεί

Ένας 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς το βράδυ της Παρασκευής (20/2/2015) με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος δράστης λόγω προσωπικών διαφορών με δύο έναν 49χρονο και μία 54χρονη, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά της πόρτας του σπιτιού τους, τη στιγμή που αυτοί βρίσκονταν στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές.

Οι αστυνομικοί ύστερα από καταγγελία για περιστατικό έσπευσαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος καλείται πλέον δώσει εξηγήσεις για τις πρνα εξηγήσει

Από το χώρο του συμβάντος και το σπίτι οικία δράστη, κατασχέθηκαν 2 κυνηγετικά όπλα, 7 κάλυκες κυνηγετικού φυσιγγίου και 1 τσεκούρι.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και μία γεμιστήρα, τα οποία είχε αποκρύψει ο 45χρονος σε αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας.

Εκτός του δράστη συνελήφθη και ο 82χρονος πατέρας αυτού, κατηγορούμενος για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης των όπλων, καθώς προέκυψε πως είναι ο ιδιοκτήτης της καραμπίνας που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχετικές ειδήσεις