Μαφιόζικη επίθεση σε βάρος γνωστής δημοσιογράφου

Newsbomb

Επίθεση με μαφιόζικο τρόπο πραγματοποίησαν άγνωστοι σε βάρος γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από ένα ατύχημα με τον σύντροφο της που είχε κατά το οποίο δεν δούλεψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της επισκέφθηκε ένα συνεργείο αυτοκινήτων.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που έγινε τόσο από το συνεργείο όσο και από πραγματογνώμονες το σωληνάκι των υγρών φρένων του αυτοκινήτου είχε κοπεί σκοπίμως. Σύμφωνα με τις εκθέσεις των πραγματογνωμόνων και του συνεργείου αποκλείστηκε και η «αστοχία υλικού» καθώς ήταν απίθανο να σπάσει το σωληνάκι στο σημείο που εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Η υπόθεση έχει ήδη καταγγελθεί στη Δικαιοσύνη με την αρμόδια εισαγγελέα να ασκεί δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά αγνώστων, ενώ την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πειραιά.

Αυτό που προβληματίζει την Ελληνική Αστυνομία είναι η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε κατά της παρουσιάστριας καθώς παραπέμπει σε μαφιόζικη μέθοδο που χρησιμοποιούν κυκλώματα της νύχτας για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved