ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ξεκίνησαν για διάρρηξη και κατέληξαν να τρέχουν στα χωράφια!

Ξεκίνησαν για διάρρηξη και κατέληξαν να τρέχουν στα χωράφια!

Όχι μόνο δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους, αλλά κατέληξαν να τρέχουν πανικόβλητοι στα χωράφια για να σωθούν.

Ο λόγος για τέσσερις επίδοξους ληστές, οι οποίοι χθες (27/07) αποφάσισαν να υλοποιήσουν το σχέδιό τους να διαρρήξουν σπίτι στον Λόγγο Αγίου Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, στις 19.00 το απόγευμα της Δευτέρας, οι τέσσερις διαρρήκτες προσέγγισαν το σπίτι το οποίο στόχευαν και πιστεύοντας ότι ο ιδιοκτήτης απουσίαζε, γκρέμισαν την πόρτα και εισέβαλαν στο εσωτερικό του. Για κακή τους τύχη, όμως, ο ιδιοκτήτης δεν απουσίαζε. Βρισκόταν σε διπλανή αποθήκη, αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα τι συνέβαινε και πέρασε στην αντεπίθεση.

Άρπαξε μια καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Οι διαρρήκτες πετάχτηκαν τρομαγμένοι έξω και έτρεξαν στο αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει έξω από την οικία.

Ο ιδιοκτήτης, ωστόσο, δεν πτοήθηκε και συνέχιασε να τους κυνηγά. Ακούγοντας, δε, τους πυροβολισμούς, οι γείτονες έσπευσαν σε βοήθεια.

Η ατυχία των διαρρηκτών δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πριν προλάβουν να απομακρυνθούν, το αυτοκίνητό τους έμεινε!

Προκειμένου να γλιτώσουν από τον ιδιοκτήτη και τους γείτονες, βγήκαν από το ΙΧ και άρχισαν να τρέχουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις μέσα στα χωράφια προκειμένου να σωθούν.

Το αυτοκίνητο είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις