ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Η κάμερα ασφαλείας αποκάλυψε τι έγινε στη Μύκονο - Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του θύματος

Η κάμερα ασφαλείας αποκάλυψε τι έγινε στη Μύκονο - Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του θύματος

Ο σοβαρός τραυματισμός του 31χρονου Βαγγέλη Πέππα σε μπαρ της Μυκόνου αποτελούσε αίνιγμα τις Αρχές, αφού οι εκδοχές του τι συνέβη ήταν διαφορετικές. Όμως, οι αστυνομικές Αρχές μετά την παρακολούθηση του βιντεο από την κάμερα ασφαλείας του μπαρ διαπίστωσαν ότι ο 25χρονος φρουρός ασφαλείας φαίνεται να σηκώνει το θύμα ψηλά και να τον εκτοξεύει.

Αυτό, λένε κατέστησε αδύνατον να προστατευθεί το θύμα από την πτώση. Έπεσε με τέτοιον τρόπο, σημειώνουν ώστε δε μπορούσε να βάλει τα χέρια του για να μετριάσει τα αποτελέσματα της πτώσης. Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει το κεφάλι του πολύ σοβαρά.

Ο 31χροχος Βαγγέλης Παππάς νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, ενώ χθες ο ανακριτής Σύρου, βάσει των νέων στοιχείων διέταξε τη σύλληψη του 25χρονου πορτιέρη, αφού η κατηγορία που τον βαρύνει μετατράπηκε από πλημμέλημα (πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης) σε κακούργημα (απόπειρα ανθρωποκτονίας).

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου υποστήριξε πως δεν επρόκειτο για χτύπημα αλλά για απώθηση και έκανε λόγο για το λευκό ποινικό του μητρώο. Ο δικηγόρος του Κίμωνας Ευαγγελάτος μάλιστα υποστήριξε πως όλα γίνονται για λόγους δημοσιότητας.
Ο δεύτερος κατηγορούμενος και ιδιοκτήτης της εταιρείας φύλαξης και ασφάλειας φαίνεται να είχε δευτερεύοντα ρόλο στο επεισόδιο.

Σχετικές ειδήσεις