ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παραδόθηκε ο μπράβος - Απολογείται για το βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου Κύπριου

Παραδόθηκε ο μπράβος - Απολογείται για το βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου Κύπριου

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως -μετά την παρέλευση του αυτόφωρου ο δεύτερος από τους φερόμενους ως δράστες της επίθεσης που έγινε στον 31χρονο Βαγγέλη Πέππα με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό του.

Ο 25χρονος υπάλληλος της εταιρείας security προσήλθε στην Ασφάλεια συνοδεία δικηγόρου και αυτή τη στιγμή καταθέτει τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη. Ανάλογα με την κατάθεσή του θα αποφασιστεί αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή αν θα αφεθεί ελεύθερος.

Η αστυνομία είχε συλλάβει τον υπεύθυνο ασφαλείας του κέντρου διασκέδασης, ο οποίος αφού έδωσε εξηγήσεις αφέθηκε ελεύθερος με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.

Το περιστατικό συνέβη στις 6/8 στο Super Paradise. Το θύμα φέρεται να μπλέχθηκε σε λογομαχία με συμπατριώτη του η οποία κατέληξε σε καυγά. Οι άνδρες ασφαλείας παρενέβησαν και τον οδήγησαν εκτός του μαγαζιού. Στη συνέχεια ξαναμπήκε και ξαναπιάστηκε στα χέρια με το συμπατριώτη του, οπότε οδηγήθηκε και πάλι από τους άνδρες της εταιρείας security έξω.
Σύμφωνα με την εκδοχή των οικείων του, η επιμονή του να ξαναμπεί στο μαγαζί οδήγησε στον άγριο ξυλοδαρμό του.

Σε δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι τον χαστούκισε ενώ ένας δεύτερος πορτιέρης τον γρονθοκόπησε ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο Κύπριος χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του.

Σχετικές ειδήσεις