ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Συνελήφθη 41χρονος για δεκάδες κλοπές με λεία που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ

Ηράκλειο: Συνελήφθη 41χρονος για δεκάδες κλοπές με λεία που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, είκοσι δύο υποθέσεις κλοπών και δύο απόπειρες σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου με την σύλληψη ενός 41χρονου ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε αποσπάσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Ειδικότερα, σήμερα (13/10/2015) σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς εντοπίστηκε ο 41χρονος και στη συνέχεια συνελήφθη γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια και ένα μαχαίρι. Μετά από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 41χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο που αναζητείται , είχαν διαπράξει 22 διαρρήξεις από τον Απρίλιο του 2014 έως και τον Σεπτέμβριο 2015.

Επίσης από την προανάκριση, προέκυψε ότι ο 41χρονος με τον συνεργό του έμπαιναν σε σπίτια αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (Ipod, ηλεκτρονικούς υπολογιστές) και διάφορα αντικείμενα. Ακόμη παραβίαζαν χρηματοκιβώτια τα οποία ήταν στερεωμένα σε τοίχους και περιείχαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και η συνολική χρηματική αξία των κλαπέντων ξεπερνά τις 100.000 ευρώ ενώ είχαν αποσπάσει και 480 δολάρια ΗΠΑ.

Σχετικές ειδήσεις