ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο Βούλγαρος που βίαζε την ανήλικη κόρη του στα Χανιά (pics)

Αυτός είναι ο Βούλγαρος που βίαζε την ανήλικη κόρη του στα Χανιά (pics)

Στη δημοσιότητα η Αστυνομία έδωσε κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 37χρονου Βούλγαρου που κατηγορείται για βιασμό αποπλάνηση παιδιών και αιμομιξία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας πρόκειται για τον ANGELOV Kiril του Penev και της Donka, που γεννήθηκε το 1978 στη Βουλγαρία.

1

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνησης παιδιού κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας πέντε ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.