ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση θρίλερ της Έλενας - Τι βρήκαν στη θυρίδα οι αστυνομικοί

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση θρίλερ της Έλενας - Τι βρήκαν στη θυρίδα οι αστυνομικοί

Φως στην εξαφάνιση θρίλερ της 50χρονης Έλενας Ολντέρσντορφ προσπαθούν να ρίξουν οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η 50χρονη γυναίκα έχει εξαφανιστεί από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου και η Ασφάλεια Αττικής εστιάζει τώρα τις έρευνές της στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις θυρίδες της 50χρονης ευκατάστατης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν ήδη προχωρήσει στην εξέταση τεσσάρων ατόμων που κλήθηκαν να δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις, ενώ ακόμα δύο πρόσωπα που φέρονται να γνωρίζουν πολλά για την αγνοούμενη Έλενα θα περάσουν το κατώφλι των αρχών τις επόμενες ημέρες.

Το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί θυμίζει αστυνομικό θρίλερ, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ένα από τα δύο πρόσωπα που θα καταθέσουν αναμένεται να δώσει νέα τροπή στις έρευνες. Συγκεκριμένα, αναμένεται να καταθέσει ότι η Έλενα είχε εξαφανιστεί ήδη από τις αρχές Ιουνίου και όχι από τα μέσα Ιουλίου, όπως είχε δηλώσει η μητέρα στις Αρχές. Ο μάρτυρας θα καταθέσει ότι η μητέρα της Έλενας παραπλανήθηκε εσκεμμένα, καθώς φιλικό της κόρης της με το οποίο συνομιλούσε στο τηλέφωνο τη διαβεβαίωνε ότι η Έλενα ήταν καλά παρά το γεγονός ότι δεν απαντούσε σε κανένα τηλεφωνήματα της.

Έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, περίπου ένας μήνας, μέχρι να διαπιστώσει η μητέρα της Έλενας ότι κάτι δεν πάει καλά και να έρθει από την Ουκρανία στην Ελλάδα προκειμένου να απευθυνθεί στην ελληνική αστυνομία. Στο διάστημα αυτό σημαντικά ποσά από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Έλενας έκαναν φτερά. Το γεγονός αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είχε στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση παραπλάνησης, ώστε όσοι κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση να κερδίσουν χρόνο για να καρπωθούν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν από τις καταθέσεις της ευκατάστατης γυναίκας.

Εντωμεταξύ πριν λίγες ημέρτες οι αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα άνοιξαν θυρίδα που διέθετε η αλλοδαπή γυναίκα σε τράπεζα της πλατείας Συντάγματος. Εκεί, βρήκαν περίπου 60.000 ευρώ και κοσμήματα, ενώ ενημερώθηκαν από τους υπαλλήλους της τράπεζας ότι η Έλενα την είχε επισκεφθεί μόνο δυο φορές απλά για να ελέγξει το περιεχόμενό της. Συνεπώς κανείς άλλος ούτε πριν, ούτε μετά τη εξαφάνισή της δεν είχε πρόσβαση στη θυρίδα.

Σχετικές ειδήσεις