ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ο Αγγλούπας πουλούσε τα πανάκριβα κλεμμένα ρολόγια στην κοσμική Αθήνα!

Ο Αγγλούπας πουλούσε τα πανάκριβα κλεμμένα ρολόγια στην κοσμική Αθήνα!

Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι επώνυμοι «πελάτες» του Αλέξανδρου Αγγλούπα, μετά τα νέα στοιχεία – σοκ που έρχονται στο φως για την πολύκροτη υπόθεση της μαφίας των ΡΟΜΑ.

ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ «ΠΕΛΑΤΕΣ» ΤΟΥ

Ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, σύμφωνα με τις αρχές, ήταν ένας από τους βασικούς κλεπταποδόχους της συμμορίας της χλιδής.

Ο 39χρονος, ο οποίος έκανε τον μπον βιβέρ και προκαλούσε με την πολυτελή ζωή του, πίστευε, ότι κρατούσε καλά κρυμμένο το ένοχο μυστικό του, μέχρι που οι αστυνομικοί που ερευνούσαν τη μαφία έφθασαν στα ίχνη του, μέσω καταγεγραμμένων συνομιλιών με μέλη της συμμορίας.

Οι μαφιόζοι εισέβαλαν σε εκατοντάδες σπίτια επωνύμων και τα πανάκριβα ρολόγια που αφαιρούσαν τα έδιναν στον 39χρονο και αυτός – σύμφωνα με τις αρχές- στη συνέχεια τα πουλούσε σε χαμηλότερη τιμή σε επιχειρηματίες, αλλά και σε πρόσωπα της σόου μπιζ, όπως τραγουδιστές, αθλητές και μοντέλα. Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. έχει καταγράψει συνομιλίες του Αγγλούπα με μέλη της Ελληνικής «Κόζα Νόστρα», όπου φαίνεται η αγοραπωλησία των πανάκριβων κλεμμένων ρολογιών, αλλά και κοσμημάτων.

Οι αρχές τώρα θα ερευνήσουν εάν οι επώνυμοι «πελάτες» του Αγγλούπα γνώριζαν ότι τα ρολόγια που τους πουλούσε κοψοχρονιά ήταν κλεμμένα και πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα κληθούν για κατάθεση στην ασφάλεια Αττικής. Παράλληλα θα ζητηθεί να γίνει έρευνα σε τραπεζικές θυρίδες κατηγορουμένων στη συμμορία, που δρούσε στα πρότυπα της «Σικελικής μαφίας», αφού το κάθε μέλος της είχε τον δικό του ρόλο στη σπείρα.

Σχετικές ειδήσεις