ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πόλα Ρούπα: Δείτε πώς είναι σήμερα - Οι πρώτες εικόνες

Πόλα Ρούπα: Δείτε πώς είναι σήμερα - Οι πρώτες εικόνες

Πόλα Ρούπα:Ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών οδηγήθηκε η 48χρονη, Πόλα Ρούπα,προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα που εκκρεμούσαν σε βάρος της από το 2012, οπότε και με τον σύντροφο της, Νίκο Μαζιώτη παραβίασαν τους όρους που τους είχαν επιβληθεί για την άρση της προσωρινής - τότε - κράτησής τους.

Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος συνελήφθη το 2014, έχει καταδικαστεί τον Απρίλιο του 2013 σε κάθειρξη 50 ετών - εκτιτέα τα 25 - για την αποκαλούμενη πρώτη υπόθεση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας και σε συνολική ποινή φυλάκισης 11 ετών, τον Απρίλιο του 2016, για πλημμεληματικές κατηγορίες στη δίκη για ενέργειες της οργάνωσης κατά το διάστημα που η ίδια και ο Μαζιώτης ήταν φυγόδικοι.

Το δικαστήριο έχει διαχωρίσει τις κακουργηματικές κατηγορίες που βαρύνουν την 48χρονη για αυτήν την δικογραφία - καθώς ήταν καταζητούμενη - και την είχε καταδικάσει για επιμέρους πράξεις πλημμεληματικού βαθμού.

Σε βάρος της, επίσης, εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή, αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, για ενέργειες που της αποδίδονται ενόσω παρέμενε καταζητούμενη.

Έτσι, είναι πιθανό αμέσως μετά τον Εισαγγελέα η Πόλα Ρούπα να οδηγηθεί και στον Εφέτη, ενώπιον του οποίου θα κληθεί να απολογηθεί για αυτές τις κατηγορίες.

Δείτε πώς είναι η Πόλα Ρούπα στη φωτογραφία της gallery του Newsbomb.gr...

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων