ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παλαιό Φάληρο - Ενέδρα θανάτου σε γιο γιατρού: «Ξέρω ποιος με πυροβόλησε»

Παλαιό Φάληρο - Ενέδρα θανάτου σε γιο γιατρού: «Ξέρω ποιος με πυροβόλησε»

Ένα νέο θρίλερ εξελίσσεται στο Παλαιό Φάληρο, μετά την απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, προχθές Δευτέρα (03/04).

ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞ' ΕΠΑΦΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά 26χρονο, γιο γνωστού γιατρού, το βράδυ της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών στο Παλαιό Φάληρο, έχει αξαπολύσει η Αστυνομία.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σαν σκηνή από αστυνομική ταινία... Ο νεαρός, αναφέρουν οι πληροφορίες, βρισκόταν κάτω από το σπίτι του και μιλούσε με έναν φίλο του, όταν πέρασε από δίπλα του μια μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε ένα άτομο. Ο οδηγός σταμάτησε, κοίταξε το νεαρό και το φίλο του, φώναξε «τι κοιτάς, ρε;» και στη συνέχεια κατέβηκε και πυροβόλησε εν ψυχρώ τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 26χρονο. Κατόπιν ανέβηκε και πάλι στη μοτοσικλέτα του κι εξαφανίστηκε.

Ο 26χρονος, χτυπημένος από σφαίρες στην κοιλιά και τον θώρακα, διακομίσθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα αποκάλυψε, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ότι γνωρίζει τον δράστη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα, είναι αλλοδαπός.

Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος είχε τις αισθήσεις του κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο ενώ γείτονες αναφέρουν ότι το θύμα είναι ένα πολύ καλό και ήρεμο παιδί.

Πληροφορίες για το συμβάν έχει δώσει και ο φίλος του θύματος, ο οποίος κατέθεσε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης.

Δείτε παρακάτω βίντεο που ανήρτησε χρήστης στο Youtube:

Σχετικές ειδήσεις