ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Π. Φάληρο: Καταδίωξη ληστών - Νεκρός ο ένας, ανθρωποκυνηγητό για τον δεύτερο (pics&vids)

Θρίλερ στο Π. Φάληρο: Καταδίωξη ληστών - Νεκρός ο ένας, ανθρωποκυνηγητό για τον δεύτερο (pics&vids)

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών στο Παλαιό Φάληρο μετά από απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα ηλικιωμένου ζευγαριού.

Τέσσερις ένοπλοι δράστες επιχείρησαν να ληστέψουν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας (03/04) ζευγάρι ηλικιωμένων που διαμένει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησεών στο Παλαιό Φάληρο. Μάλιστα έδεσαν και φίμωσαν την άτυχη γυναίκα.

listeia p.faliro5

Την απόπειρα ληστείας αντελήφθη ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος έχει τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας στο διαμέρισμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

listeia p.faliro8

Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση και ακολούθησε η σύλληψη δύο εκ των δραστών ενώ πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι διπλανών διαμερισμάτων ενώ ο τρίτος, προσπαθώντας και αυτός να διαφύγει, έπεσε από το μπαλκόνι του έβδομου ορόφου στο κενό και σκοτώθηκε ακαριαία.

listeia p.faliro6

Ο τέταρτος ληστής έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να διαφεύγει της σύλληψης και οι δεκάδες αστυνομικοί -της ομάδας ΔΙΑΣ, των ΟΠΚΕ και του τοπικού αστυνομικού τμήματος- που βρίσκονται στο σημείο, το έχουν αποκλείσει και τον αναζητούν, «χτενίζοντας» την περιοχή, σπιθαμή προς σπιθαμή.

listeia p.faliro7

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο στη ληστεία να εμπλέκεται και η οικιακή βοηθός των ηλικιωμένων.

Εν τω μεταξύ, στο διαμέρισμα βρέθηκαν τρία όπλα καθώς και ένας σάκος με χρυσαφικά.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο συλληφθέντες είναι Γεωργιανοί και κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.

Σχετικές ειδήσεις