ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στέλλα Εικοσπεντάκη - Φρίκη από την ομολογία του πατέρα της: «Τη σκότωσα κρατώντας την αγκαλιά»

Στέλλα Εικοσπεντάκη - Φρίκη από την ομολογία του πατέρα της: «Τη σκότωσα κρατώντας την αγκαλιά»

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη.Η 6χρονη δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο της τον πατέρα - Το χρονικό της... εξαφάνισης του παιδιού - Τι υποστήριξε στις Αρχές ο πατέρας της.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (27/4) όταν ο πατέρας της 6χρονης κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 60χρονος πατέρας, το πρωί της Πέμπτης που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεββάτι την κόρη του.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στις Αρχές ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος, αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία, αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι, ένα άλλο κοριτσάκι, στο σχολείο. Στη συνέχεια και μετά από ώρες ενημέρωσε την Αστυνομία για την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης του.

Μητέρα 6χρονης: Το πρωί όλα τα συρτάρια ήταν ανακατεμένα και έλειπαν χρυσαφικά

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα στο Newsbomb.gr το πρωί που σηκώθηκαν για να πάνε τα παιδιά στο σχολικό βρήκαν τα συρτάρια ανακατεμένα, ενώ όπως λέει έλειπαν και τα χρυσαφικά αλλά και η τσάντα της μητέρας ήταν αναποδογυρισμένη.

Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα

6xronh spiti copy

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως, η μητέρα των δυο παιδιών και σύζυγος του 60χρονου απόστρατου βρίσκεται στο νοσοκομείο για λόγους υγείας.

Παράλληλα ο πατέρας της 6χρονης, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες.

Για απομονωμένη οικογένεια κάνουν λόγο οι γείτονες

Για ένα καλό άνθρωπο κάνουν λόγω στη γειτονιά του στην Αγία βάρβαρα, μιλώντας για τον πατέρα της 6χρονης.

Όπως λένε στο Newsbomb.gr δεν είχαν παρατηρήσει κάτι διαφορετικό τις τελευταίες ημέρες. «Το κοριτσάκι το έβλεπα γιατί καθημερνά το πήγαιναν στο σχολικό και το έπαιρναν. Η αστυνομία ήταν σήμερα από το πρωί στη γειτονιά. Έψαχναν τους κάδους. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί».

Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του γείτονα του πρώην αστυνομικού, κάτι προξένησε το ενδιαφέρον στους αστυνομικούς αλλά και στους γείτονες που έφτασαν στο σημείο.

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη στην Αγία Βαρβάρα. Αστυνομικοί, λίγο πριν τα μεσάνυχτα (Πέμπτη 27/8) βρήκαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος πατέρας του άτυχου κοριτσιού, απόστρατος αστυνομικός, μετά από πολύωρες ανακρίσεις «έσπασε» και ομολόγησε ότι έπνιξε το ίδιο του το παιδί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του.

Ο άνδρας, λίγο μετά την εύρεση της 6χρονης απέδωσε την αποτρόπαια πράξη του στην «κακιά στιγμή».

Μάλιστα είπε πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της 6χρονης είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.

Σχετικές ειδήσεις