ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λάρισα: Συνελήφθη ο δράστης του μακελειού στα Άνω Λιόσια

Λάρισα: Συνελήφθη ο δράστης του μακελειού στα Άνω Λιόσια

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία.

Έξι χρόνια μετά το μακελειό με δύο νεκρούς Πακιστανούς και άλλους πέντε τραυματίες, η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε το απόγευμα της Δευτέρας (08/05) στη Λάρισα, έναν 30χρονο Ρομά.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας, μαζί με συνεργούς του είχαν προκαλέσει το μακελειό έξω από τη χωματερή των Άνω Λιοσίων, σε συμπλοκή για τη διαλογή σκουπιδών.

Ο 30χρονος, ο οποίος κυκλοφορούσε με πολλά διαφορετικά ονόματα, εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής και ειδικότερα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και της Δίωξης Ναρκωτικών. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας.

Ο συλληφθείς, αναφέρει η Αστυνομία, στις 8-4-2011 στα Άνω Λιόσια, κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από τον καταυλισμό Ρομά, απέναντι από τον ΧΥΤΑ, μαζί με 49χρονο πολίτη Αλβανίας, που συνελήφθη μετά από μερικές μέρες, και άλλους άγνωστους δράστες, επίσης Ρομά, δολοφόνησαν 45χρονο πολίτη Πακιστάν καθώς και τον 20χρονο γιο του και τραυμάτισαν άλλους πέντε ομοεθνείς τους, σε συμπλοκή για τα σκουπίδια.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, ο οποίος διέταξε τη φυλάκιση του.

Σχετικές ειδήσεις