ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διάρρηξη – μυστήριο στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» - Έκλεψαν εξοπλισμό μεγάλης αξίας

Διάρρηξη – μυστήριο στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» - Έκλεψαν εξοπλισμό μεγάλης αξίας

Μηχανήματα και εξοπλισμό από τη γαστρεντερολογική και την πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» έκλεψαν άγνωστοι.

ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 400.000 ΕΥΡΩ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί, Δευτέρα 15 Μαΐου, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι είχε γίνει διάρρηξη στα γραφεία του πρώτου ορόφου.

Σύμφωνα με τα όσα ειπε στο Newsbomb.gr ο υπεύθυνος του Γαστρεντερολογικού Τμήματος κ. Ξυνόπουλος «στον πρώτο όροφο στον Άγιο Σάββα, πηραν όργανα συγκεκριμένης εταιρείας. Της ίδιας εταιρείας και από τα δύο τμήματα. Ήρθε η αστυνομία άμεσα και επιλήφθηκε του θέματος».

Αναφερόμενος στα όργανα που εκλάπησαν, είπε «πως ασφαλώς ειναι όργανα τα οποία ειναι αναγκαία για τη λειτουργία του τμήματος. Μάλιστα αυτά που μας πήραν, η αξία τους αγγίζει τα 400.000 ευρώ και τα οποία ήταν από δωρεές».

Παράλληλα ο υπεύθυνος του Πνευμονολογικού, κ. Πολίτης ανέφερε στο Newsbomb.gr πως από το δικό του τμήμα εκλάπησαν αντάπτορες, οι οποίοι βοηθούν στη λειτουργία των βρογχοσκοπίων.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η κλοπή έγινε δίπλα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αττικής, καθώς τα δύο κτήρια βρίσκονται απέναντι, ωστόσο κανείς δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη.

Σχετικές ειδήσεις