ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανατροπή στην υπόθεση Ζέμπερη: Έρευνες στο επαγγελματικό περιβάλλον της Δώρας

Ανατροπή στην υπόθεση Ζέμπερη: Έρευνες στο επαγγελματικό περιβάλλον της Δώρας

Στον επαγγελματικό χώρο της Δώρας Ζέμπερη στρέφονται πλέον οι έρευνες για την άγρια δολοφονία της άτυχης εφοριακού.

Ιδιωτικό ερευνητή προσέλαβε η οικογένεια – Γιατί έδειχνε «φοβισμένη» η 32χρονη

Η οικογένεια προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Μια σημαντική αποκάλυψη κάνει στο ο Γιώργος Τσούκαλης.

«Φοβόταν.... έχουμε και ένα περιστατικό που πήρε την μητέρα της τηλέφωνο, έδειχνε φοβισμένη και της είπε “αν μου συμβεί τίποτα στο βιβλίο της κοινωνιολογίας έχω κάποια χρήματα για σένα και για τα παιδιά”» δήλωσε στο Star ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Star, την περίοδο εκείνη, η Δώρα βρισκόταν σε κάποιο νησί για έλεγχο.

Η οικογένεια της θέλει να μάθει την αλήθεια, θέλει να γνωρίζει ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.

Το παζλ καλείται τώρα να συμπληρώσει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, με την έρευνα να εστιάζεται στον επαγγελματικό χώρο της Δώρας.

«Της είχα πει να φύγει από τη δουλειά της»

«Η Δώρα μου το είχε πει δυο, τρεις φορές, μπαμπά με απειλούν από τη δουλειά. Της είπα "παραιτήσου και φύγε στο εξωτερικό". Αν με είχε ακούσει θα είχε σώσει τη ζωή της».

«Θα ζητήσουμε να κληθούν κάποιοι συγκεκριμένοι συνάδελφοι της, κάποιες φίλες που είχε στην εργασία να καταθέσουν» δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη.

Η Δώρα Ζέμπερη φοβόταν για τη ζωή της σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους καθώς δεχόταν απειλές. Ο αδερφός της είχε γίνει η σκιά της. Γι΄αυτό κάθε μέρα τη συνόδευε εκείνος στη δουλειά.

Τσούκαλης: Ήταν αδέκαστη

«Εγώ σας λέω ότι ήταν μια μικρή υπόθεση και ήταν η υπόθεση ενός παραβατικού ανθρώπου, ενός ανθρώπου που από την υπόθεση αυτή μπορούσε να οδηγηθεί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ή για άλλη παραβατική συμπεριφορά. Δεν εγκυμονεί κινδύνους μια τέτοια υπόθεση;» αναρωτήθηκε ο κύριος Τσούκαλης.

Ο πατέρας της Δώρας, Κώστας Ζέμπερης, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την στυγερή δολοφονία της κόρης του, να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις