ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Ραγδαίες εξελίξεις - Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος της οικογένειας

Δώρα Ζέμπερη: Ραγδαίες εξελίξεις - Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος της οικογένειας

Δώρα Ζέμπερη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης εφοριακού – Τι ζητά η οικογένειά της – Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τη στυγερή δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο και αναπάντητα παραμένουν μέχρι στιγμής τα ερωτήματα ποιος και γιατί ήθελε νεκρή την άτυχη εφοριακό.

Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένειά της

Η οικογένεια της Δώρας, η οποία περνάει τραγικές στιγμές, ζητά αναπαράσταση του εγκλήματος. Σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη και αποκάλυψε πως οι έρευνες εστιάζονται στο εργασιακό περιβάλλον του θύματος.

«Όπως καταλαβαίνετε η υπόθεση αυτή εξελίσσεται πλέον σε θρίλερ για την οικογένεια της Δώρας. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζουμε η έρευνα αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο εργασιακό περιβάλλον του θύματος. Ο δράστης αποφεύγει επίμονα να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα, ενώ έχει δώσει τρεις συμπληρωματικές καταθέσεις και με την κάθε μία ανασκευάζει τις προηγούμενες. Η οικογένεια ζητά να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος και για το λόγο αυτό έχουμε αποστείλει σχετικό αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου», είπε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια έχει ακόμα ζητήσει την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών του κατηγορούμενου προκειμένου να διαπιστώσει αν ευσταθούν τα όσα ισχυρίστηκε.

«Οι συγγενείς του θύματος περιμένουν ακόμα τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα της ανάλυσης του γενετικού υλικού από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ , για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν στον τόπο κι άλλα σεσημασμένα άτομα», τόνισε η δικηγόρος.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη